Compania De Încălțăminte New Balance Este Singurul Producător De Pantofi Pentru Atletism Care Încă Produce Pantofi În S.U.A., Potrivit Site-Ului Companiei. Noul Balance Oferă Pantofi Sport Pentru Bărbați, Femei Și Copii, Pentru O Varietate De Activități, Cum Ar Fi Alergarea, Mersul Pe Jos, Baseball, Fotbal, Tenis, Yoga Și Cross-Training. Atingerea Corectă A Încălțămintei Este Importantă Pentru A Ajuta Încălțămintea Să Se Potrivească Bine Și Să Se Simtă Confortabilă.

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Pasul 1

Rulați șireturile drept în partea superioară a pantofului ca șireturile să atingă ochii. Puneți șireturile în ochi și trageți pentru a îndrepta. Îndreptați dantele până când capetele agățate au o lungime egală.

Pasul 2

Trageți șnururile interioare pentru a forma un "X" și trageți șireturile prin următorul set de orificii

Pasul 3

Strângeți ușor șireturile trăgând-le și asigurați-le că au aceeași lungime. Trageți șnururile de sus pentru a forma un "X" și împingeți șireturile prin următorul set de orificii.

Pasul 4

Repetați pașii 2 și 3 până când ajungeți la setul final de ochi lângă partea superioară a limbii pantofului .

Pasul 5

Alegeți ochelarii finali, în funcție de situația în care doriți să aveți o formă mai strânsă în jurul gleznei sau nu. Dacă doriți o fixare mai strânsă, introduceți șireturile prin orificiile care sunt mai înalte și mai aproape de partea superioară a pantofului. Dacă doriți o fixare mai relaxantă, introduceți șireturile prin setul inferior de orificii. Vino să închizi.

Pin