Cum Sa Faci Budinca De Banana

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Cand esti pofta de "banilla", nimic nu atinge locul chiar ca budinca de banane de casa. Chiar și versiunile de zgârieturi ale acestui perel potluck necesită relativ puține pași sau ingrediente. Desertul clasic este realizat prin alternarea straturilor de napolitane de vanilie, banane feliate și budincă de vanilie, apoi acoperite cu un strat de cremă și garnituri opționale. Puddingul de banane își arată cel mai bine straturile într-un fel de mâncare delicată, dar orice fel de fel de mâncare cu 2 cvarte sau castor va face, la fel ca și bolurile individuale de desert.

Pudding Prep

Înainte de a aduna desertul, face un budinca de vanilie de bază și un topit biciuit. Începeți prin a separa câteva ouă - gălbenușurile vor intra în budincă, în timp ce albii formează baza toppingului. Pentru budinca, folosiți reteta de bază de bază de vanilie preferată, care va implica probabil amestecarea a 12 părți lapte, 3 părți făină, 2 părți zahăr, câteva gălbenușuri de ou și puțină sare într-un cazan dublu. Adăugați o picătură de extract de vanilie, după ce budinca se îngroașă și se scade de la căldură.

După cum ați tăiat o mică buștenă de banane decojite, așezați o ladă plină cu budinca de vanilie în partea de jos a un vas delicat de servire. Dacă veți rumeni partea de sus a cuptorului, asigurați-vă că castronul sau vasul de caserat este rezistent la căldură. Alternați în jurul a trei straturi fiecare dintre plăcile de vanilie, felii de banane și budincă, finisând cu un strat de budincă. Pentru a face topping-ul, bateți împreună părți aproximativ egale de albus de ou rezervat și zahăr, până când amestecul ajunge la etapa cu vârf rigid. După ce vârful biciului se deplasează peste suprafața budincă, se poate așeza în frigider sau se poate bloca într-un cuptor de 350 grade Fahrenheit timp de aproximativ 15 minute. În cazul gătitului în stil New Orleans, scriitorii de cărți de bucate David Guas și Raquel Pelzel adaugă câteva linguri de lichior de banane amestecului de budincă și distrug desertul răcit cu o dărâmătură făcute de cuptor-toasting napolitane vanilie zdrobite, un pic de zahăr și scorțișoară și suficient unt topit pentru a face amestecul fioros. Pentru a da budinci un gust de Sud, se scufundă într-un pic de rom sau bourbon atunci când gătește budinca de vanilie. Sau urmați conducerea restaurantului Virgil's Real Barbecue din New York City - treceți peste straturile de banane feliate în favoarea bananelor care au fost pure cu cremă, zahăr, extract de vanilie și sirop de porumb

Gratificare instantanee

un fel de mâncare chintesentă și un fel de mâncare, nu este surprinzător faptul că există o versiune care se bazează pe elemente de comoditate, cum ar fi budinca instant și desertul bătut - împreună cu napolitane de vanilie, desigur. Pentru acest fel de mâncare rapidă, faceți o porție dublă de budincă instantanee pe fiecare pachet. Straturi alternative de napolitane și budincă de vanilie într-un castron de servire, și de top-l cu un strat gros de topping desert biciuit. Răciți desertul timp de câteva ore înainte de servire.

Pin