Cum Se Face Unguent Cayenne

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Ardeii Cayenne au beneficii temporare asupra sănătății atunci când sunt aplicate pe piele. Căldura de ardei, furnizată de ingredientul capsaicin, care este prezentă în ardei, stimulează fluxul sanguin, care poate ajuta la vindecarea vânătăilor, durerilor musculare și a unor dureri articulare. Îndepărtați amestecul direct pe zona afectată de mai multe ori pe zi pentru a reduce durerea temporară. Puteți simți o ușoară senzație de arsură după folosirea unguentului. Aplicați unguentul cu mănuși și spălați-vă pe mâini, pentru a preveni apariția piperului în ochi, gură sau nas

Unguentul de piper Cayenne poate avea beneficii temporare pentru sănătate surprinzătoare

Rețetă de bruiaj și mușchi

Pasul 1

Puneți mănuși latex pentru a vă proteja mâinile de ardeii picanți. Poate doriți să purtați o mască de praf. Grind mai multe ardei de cayenne în mașina de măcinat. Va trebui să amestecați o parte din pulbere cu cinci părți de jeleu, deci asigurați-vă că ați măcinat o mulțime de ardei

Pasul 2

Se topește vasul de petrol pe aragaz pe o pui de carne dublă. Se adaugă un ardei măcinat în cinci părți de jeleu topit și se amestecă bine.

Pasul 4

Se toarnă amestecul într-un recipient etanș. Permiteți amestecului să se îngroaie din nou înainte de utilizare.

Pasul 5

Utilizați acest amestec pentru a freca vânătăi și dureri musculare pentru a stimula fluxul sanguin

Nerves and Artritis Recipe

Pasul 1

linguri de pulbere de piper de cayenne cu două cești de ulei de floarea-soarelui. Încălziți articolele la un nivel scăzut timp de aproximativ două ore.

Pasul 2

Împingeți amestecul printr-un filtru de cafea. Adăugați 1 ½ oz de ceară de albine și amestecați până la topire. Este posibil să fie nevoie să încălzi amestecul din nou, pentru a topi toată ceara.

Pasul 3

Turnați amestecul într-un recipient etanș și lăsați-l să se îngroaie într-o salvă. Utilizați acest amestec pentru a revigora vopselele nervoase și durerile de artrită.

Pin