Cum Sa Faci Buclele Cu Rotile Fierbinti

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Adaugarea de bucle la parul tau folosind rolele fierbinti este o modalitate rapida si usoara de a imbraca aspectul pentru orice ocazie. Un avantaj al utilizării rolelor fierbinți este faptul că acestea vă oferă o curbură instantanee a părului fără angajament permanent. Cu toate acestea, toate încercările minunate de a arăta frumos pot fi în zadar, când buclele nu durează. Efectuarea de bucle durează mai mult cu rolele fierbinți se poate realiza cu câteva tehnici simple, rezultând într-o fericire, mai frumoasă.

Set de roți de bază

Diferite dimensiuni: mici, medii, mari

set de role de încălzire. Observați diferitele mărimi ale rolelor și câte dintre acestea sunt disponibile.

Pasul 2

Realizați faptul că rolele mai mici dețin, de obicei, o cantitate mai mică de păr decât cele mai mari, dar ele vor produce și o curbură mai strânsă. Decideți unde doriți ca părul dvs. să aibă bucle mai strânse și salvați cele mai mici role pentru acea zonă specifică. Cu cât este mai mare cilindrul, cu atât este mai mare sau mai slăbită curba va fi

Salvați role mai mari pentru zonele părului dvs., care vor fi mai puțin văzute, deoarece aceste role produc mai mari și mai mari bucle

Pasul 3

Rețineți că rolele fierbinți mai lungi sunt lăsate în păr, cu atât va fi mai bine curlul.

Pasul 4

Încercați o curbare după două minute. Îndepărtați o rolă și vedeți dacă buclele sunt bune și strânse sau încă prea libere. Dacă doriți ca buclele să fie mai strânse, înlocuiți cilindrul și încercați din nou într-un alt minut.

Pasul 5

Încercați aceste sfaturi suplimentare pentru a ajuta buclele să dureze mai mult: Înainte de a scoate rolele, apoi scoateți ușor rolele. Îndepărtați o rolă la un moment dat, permițând părului să se elibereze într-o formă de colț, în loc să îndepărteze în mod accidental rolele. O pulverizare ușoară de spray de păr pe colțuri ajută la curbarea să rămână mai mult timp. Utilizați degetele pentru a "pieptene" și amestecați buclele. Utilizarea unei pensule poate relaxa prea mult buclele.

Pasul 6

Adăugați accesorii de păr, după cum doriți. Sprayați o aplicare finală a spray-ului de păr.

Pin