Cum Sa Faci Popcorn De Caramel De Casa

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Nu lasa singurul porumb de caramel pe care il stii sa vina din cutii vandute la fundatii. Versiuni personalizate ale acestei gustări captivante ridică gustul și textura, așa că este suficient de bun să-ți faci prieteni la următoarea petrecere de cocktail-uri sau să-i mulțumești pe copii într-o după-amiază de toamnă. Un lot durează puțin peste o oră pentru a termina, dar rezultatele merită bine.

Popcorn Basics

Utilizați sfeclă proaspătă și săturați-o în mod vechi - pe sobă într-un strat ușor de ulei. Utilizați o tavă adâncă și grea, care are un capac bine fixat, și turnați suficient ulei vegetal pentru a crea un film ușor pe fund. Sus, cu un singur strat de sâmburi de popcorn, acoperiți și ascultați. Când auziți sâmburele începe să apară, țineți mânerele oalei și agitați-o una lângă cealaltă pentru a preveni arderea boabelor. De îndată ce popping-ul încetinește, scoateți vasul de la căldură. Utilizați acest porumb proaspăt decupat, nu recurgeți la saci de popcorn cu microunde, care conține substanțe chimice și arome care ar putea modifica negativ gustul produsului finit. Zucchiul de popcorn cu aer, de asemenea, nu este ideal - veți termina cu bufe de mestecat care nu se ține bine la sosul de caramel

Sosul de caramel

Un sos de caramel clasic solicită unt nesărat și zahăr brun, care, combinate, dau porumbului un gust adânc și bogat. Se topește untul într-o cratiță pe căldură scăzută până la medie și se adaugă zahărul brun - aproximativ o ceașcă pentru fiecare 1 până la 1 1/2 bastoane de unt. Veți aduce zahărul și untul la fiert în timp ce se amestecă constant. Păstrați-l la fierbere până când caramelul dvs. este de aproximativ 250 până la 350 de grade F. Dacă nu aveți un termometru de bomboane, lăsați-l să fiarbă timp de aproximativ trei minute. Nu intră în panică dacă durează mai mult - veți termina cu porumb caramel crunchier. Se amestecă într-o stropire de vanilie, mai puțin de o linguriță de bicarbonat de sodiu și un vârf de sare. Puteți alege să adăugați până la 1/2 cană de sirop de porumb lumină sau întunecată sau câteva linguri de nectar de agave pentru a subțira siropul și a face mai dulce.

Împreună cu

Într-un castron mare cu ulei , amestecați împreună sosul de caramel și floricelele de porumb. Adăugați arahidele sau amestecurile de nuci la amestec pentru a adăuga criza și aroma. Odată ce popcornul este acoperit în mod uniform, răspândiți-l într-un singur strat pe o foaie de copt unsă. Coaceți la 250 de grade F timp de 45 de minute până la o oră. Dacă preferați să evitați aglomerările de porumb, amestecați lotul la fiecare 15 minute pentru a le distruge. Odată ce porumbul de caramel este rece, sunteți bineveniți să vă răsfățați. Dacă ajungeți cu resturi, păstrați-l într-un recipient etanș pentru o săptămână.

Variații de aromă

Un avantaj al fabricării propriului porumb de caramel este că puteți experimenta aromele. "Alimentele și vinurile", de exemplu, fac un porumb de caramel adulte, adăugând câteva linguri de tequila la sosul de caramel. Creșteți ușor cantitatea de sare din caramel pentru a face un porumb de caramel sărat și stropiți ușor produsul finit cu cristale de sare de mare. O lingurita sau doua condimente curry si cayenne adaugate la sosul de caramel adauga arome surprinzatoare lotului. Dacă aveți o dorință pentru Cracker Jack de modă veche, adăugați câteva linguri de melasă în sosul de caramel înainte de al amesteca cu porumbul.

Pin