Cum Sa Faci Mama Perla

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Mama Perlei este un mineral organic natural care este creat de organisme vii. Moluștele, cum ar fi stridiile și abalonele, secretă proteine ​​care conțin carbonat de calciu pentru a produce acest mineral dur și frumos. Mama de Pearl poate fi făcută în bijuterii, butoane, dale și desenuri fin tăiate pentru a fi folosite ca decorațiuni de inlay pe lemn. Acest mineral este, de obicei, alb strălucitor sau strălucitor, dar poate avea și culoarea gri deschis.

Stridiile produc Mamă de Pearl ca strat de protecție pe cochilii lor

Pasul 1

Cumpărați mama de pietre sau piese . Acestea pot fi din scoici de stridii sau dintr-o crustacee din Noua Zeelandă numită Paua. Mama Pearl va varia în funcție de grosime și culoare, deci încercați să alegeți piese potrivite sau complementare pentru proiectul dvs. de inlay sau bijuterie.

Pasul 2

Utilizați hârtia de urmărire și creionul pentru a desena forme și dimensiuni dorite pe Mama Pearl bucăți. Purtați ochelari de protecție și utilizați cu grijă ferăstrăul circular sau de perforat pentru a tăia piesele pe care le-ați urmărit.

Pasul 3

Utilizați șmirghelul sau o piatră de șlefuit pentru a termina fiecare piesă prin netezirea marginilor. Apoi, utilizați bucățele tăiate Mother of Pearl pentru a forma bijuterii unice sau ca lucrări de proiectare incrustate pe mese, dulapuri și dulapuri din lemn

Pin