Moda

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Gravurile nu fac doar decoratiuni pentru costume si tricouri pentru barbati. De asemenea, puteți folosi cravate pentru a crea o geantă unică și elegantă. Puteți curăța un dulap sau puteți vizita un magazin pentru a recicla cravate vechi sau puteți cumpăra cravate noi pentru a obține doar culorile și modelele pe care le doriți. Veți avea nevoie de cinci cravate pentru a face această geantă. Cravatele pot fi culori potrivite sau complementare, sau puteți utiliza o temă de model (cum ar fi dungi de paisley) sau puteți folosi toate culorile și modelele diferite. În orice caz, veți dori să alegeți o cravată pe care să o utilizați ca centru al portofelului.

credit: Jupiterimages / PHOTOS.com >> / GettyImages Cum să faceți o pungă dintr-o coafură

[things_needed_1]

Coaseți broderii într-o pungă

Îndepărtați fiecare cravată, astfel încât să aibă o lungime de 22 inci de la vârful capătului larg. Salvați capetele înguste pentru materialul curelei.

Așezați cele cinci cravate astfel încât capetele înguste să se suprapună abia, cu cravată de centru de sus. Puneți capetele înguste ale cravatelor împreună.

Aranjați cravatele astfel încât fiecare extremitate lată să se suprapună peste jumătate din cravată de lângă ea, astfel încât cele cinci cravate să formeze un dreptunghi. Fixați cravatele împreună.

Așezați mașina de cusut într-o cusătură zig-zag. Cusătură peste marginile care se suprapun între cravate, astfel încât cusatura zig-zag captează ambele legături în fiecare cusătură.

Răsuciți capătul tăiat al cravatelor de aproximativ 1/2 inch spre partea din spate a legăturilor. Apăsați pliul plat, apoi cusatura zig-zag de-a lungul marginii pliate.

Așezați cravatele cu partea din spate orientată în sus. Rabatați marginea dreaptă (tivită) a legăturilor de aproximativ 8 inci.

Așezați marginile zonei pliate în poziție pentru a face o pungă. Cusătură de sus de-a lungul fiecărei părți a zonei pliate

Adăugați buclele de finisare

Coaseți știftul (bumpy side of the snap) în partea din spate a capătului ascuțit al cravată de centru. cravata pungă peste pentru a face o clapetă. Poziționați mufa (partea indentată) a dispozitivului de prindere pe partea frontală a pungii, astfel încât să se alinieze cu știftul. Coaseți buzunarul la partea frontală a pungii, având grijă să nu coaseți punga.

Alegeți două capete îngustă pentru cureaua pungii. Tăiați fiecare bucată de cravată la jumătate din lungimea dorită a curelei, plus 1/2 inch, măsurând de la capătul ascuțit.

Îndoiți capătul tăiat al uneia dintre legături spre interiorul cravată, aproximativ 1/2 inch. Apăsați foldul plat.

Puneți capătul tăiat al celeilalte cravate în interiorul capătului pliat. Zigzag cusăturile împreună.

Fixați capetele ascuțite ale curelei de legătură la laturile pungii. Zigzag cusătură capetele curelei la geantă.

Pin