Cum Să Faci Pălării De Biserică Pentru Femei

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Pălării de botez pentru femei sunt adesea un pic scandalos. Creați-vă propria pălărie de biserică adăugând pene și alte decorațiuni la o pălărie de paie netedă sau colorată. Pălăriile de grădinărit cu bordură, în special, fac o bază bună pentru un accesoriu bisericesc flamboyant. Dacă nu aveți o pălărie la îndemână, vizitați un depozit de economii sau de dolar pentru o afacere bună. Aceasta este o ambarcațiune amuzantă pentru a împărtăși cu prietenii sau colegii dvs. membri ai bisericii.

Creați-vă propriile pălării de biserică pentru femei

Pasul 1

Aranjați-vă obiectele de artizanat pe un spațiu de lucru plat. Așezați ziarul pentru a proteja spațiul de lucru de adeziv.

Pasul 2

Puneți pălăria în fața dvs. cu spatele îndreptat spre dvs.

Pasul 3

Centurați panglica de mătase deasupra coroanei pălăriei , în apropierea bazei. Puneți panglica în jos și ridicați pistolul de adeziv.

Pasul 4

Îndepărtați un adeziv pe cârligul de pe partea din față a pălăriei. Înlocuiți panglica și lăsați-o în poziție

Pasul 5

Adăugați un punct de adeziv pe fiecare parte a pălăriei, apăsând panglica în poziție. Trageți panglica în spate și o atașați la pălărie cu adeziv.

Pasul 6

Lăsați panglica să se învârtă cu un picior peste marginea coaserii pălăriei. Tăiați o formă "V" în fiecare capăt.

Pasul 7

Poziționați pene de marabou pe partea stângă a pălăriei. Penele de pene ar trebui să fie cu fața în sus și ușor în spate. Lipiți cuțitele în poziție.

Pasul 8

Îndepărtați cea mai mare floare de trandafir din buchet. Poziționați floarea de trandafir peste zona de lângă pene de pene pentru a le acoperi. Lipeste trandafirul in loc prin lipirea adezivului pe spatele trandafirului si apasarea lui pe palarie.

Pasul 9

Scoateti doua sau trei muguri de trandafir de la ciorchin si lipiti-le in jurul florii mari. >

Pin