Cum Să-Ți Faci Propriul Glo Germ

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Există un motiv pentru care Glo Germ are o formulă brevetată pentru loțiunea lor - nu poate fi reprodusă în bucătărie. Un proces științific omogenizează moleculele de plastic ale colorantului sintetic din porțiunea de colorant a lui Glo Germ, ceea ce face ca "colorantul" să poată fi ușor de spălat și să nu se coloreze. Cu toate acestea, există câteva moduri de a manipula formula și poate chiar să faceți o loțiune mică pentru un preț mai mic la domiciliu.

O lumină ultravioletă sau negru este necesară pentru a vedea strălucirea

Pasul 1

Pregătiți 85 sau 8,5 părți, ulei mineral pentru baza lotiunii prin plasarea într-un bol de amestecare. Loțiunea Glo Germ este folosită drept bază pentru un mineral mineral de 85%.

Pasul 2

Se pune 1,5 părți Pulbere Glo Germ în baza de ulei mineral și se amestecă ușor cu o lingură de bucătărie din plastic sau metalică de unică folosință. În preparatul comercial Glo Germ, 15% din pulbere se utilizează pentru a crea efectul strălucitor sub lumină UV.

Pasul 3

Se toarnă amestecul într-o sticlă goală de loțiune. Se toarnă puțin din amestecul tău în mâini și se freacă ușor. Opriți orice iluminare cu incandescență și porniți o lumină ultravioletă sau o lanternă îndreptată spre mâini. În cazul în care proporțiile amestecului sunt exacte, mâinile ar trebui să "strălucească" cu lumină albă sub lumină.

Pasul 4

Spălați bine mâinile și vasul de amestecare cu apă și săpun. Scoateți lingura de amestec din plastic în gunoiul menajer sau spălați bine lingura de metal cu apă caldă și săpun. Puneți sticla de loțiune departe de căldură. Căldura poate topi moleculele în pulberea Glo Germ și poate schimba capacitatea sa strălucitoare.

Pin