Cum Sa Iti Faci Propriile Spatii De Distractie

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Distantierele de la toe te pot ajuta sa iti tii degetele de la picioare separate in timpul pedichiurului, astfel incat nucile tale pictate recent sa nu miroase. De asemenea, ele vă pot ajuta să vă separați degetele de la picioare pentru Yoga, alergând sau din cauza problemelor legate de picioare. Dacă nu aveți la dispoziție distanțieri la îndemână și lipirea unei mingi de bumbac între degetele de la picioare nu este o opțiune confortabilă pentru dvs., puteți să vă faceți propriile distanțiere la picior acasă. Pentru a vă asigura că distanțierele dvs. sunt eficiente, trebuie să vă gândiți mai întâi dacă intenționați să purtați distanțieri pentru picioare în picioare sau în interiorul încălțămintei dvs.

  • Banda de măsurare
  • Pen
  • Spuma de ambreiaj de 1/2 inch
  • Craft foarfece

Selectați o spumă artizanală spongioasă la magazia de aprovizionare cu ambarcațiuni. Spuma trebuie să aibă o grosime de 1/2 inci pentru a asigura spațiu suficient între degetele picioarelor dvs.

Puneți piciorul gol pe spumă. Marcați lățimea piciorului pe spumă cu un pix. Acest lucru vă permite să măsurați cât de lărgit să faceți distanțierele. Scoateți piciorul din spumă.

Desenați cinci picioare în spuma ambarcațiunii între cele două marcări ale stiloului. Începeți prin desenarea unui cuier, apoi trageți o baie, apoi un alt cuier, apoi încă o baie, până când se termină cu un al cincilea cuier și patru scufundări totale în șablon.

Decupați șablonul de distanțare a spumei cu foarfecă. Tăiați canelurile din distanțier unde sunt desenate.

Introduceți știfturile între degetele de la picioare. Cuierul exterior trebuie plasat pe partea exterioară a degetului mare, cu cârligele sau distanțierele între celelalte degete ale degetelor. Puneți-vă piciorul plat pe pământ. Vedeți dacă trebuie să tăiați partea inferioară a distanțierelor pentru al face să rămână plat.

Urmăriți un al doilea șablon de distanțare în spumă pentru celălalt picior.

Referințe

"Revista femeii"; Utilizarea separatoarelor toe la domiciliu; 2011

Pin