Măsurarea În Grame, Lire Și Cupe

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Măsurătorile de gătit se fac în două forme: măsurarea lichidului și măsurarea uscată. Când se lucrează cu ingrediente uscate, există unități specializate care sunt utilizate. Unele dintre unitățile tipice pentru ingredientele uscate sunt grame, kilograme și cupe. Pentru a măsura grame și kilograme, utilizați un echilibru bucătărie. Cu toate acestea, cupele sunt măsurate folosind recipiente calibrate pentru a indica cantitatea adecvată de ingrediente uscate.

Aflați cum să măsurați cantitățile în grame, lire sterline și cupe

Utilizați un echilibru pentru măsurători

Pasul 1

orice resturi sau materiale rămase de pe suprafața și containerul de cântărire. Varianta se bazează pe o lamă de cuțit și oscilează până când fasciculul echilibrului se oprește.

Pasul 2

Verificați valoarea zero a balanței și efectuați orice ajustare necesară pentru a zero balanța

Pasul 3

Încărcați cantitatea dorită de material pe masa de cântărire și eliberați echilibrul. Înregistrați greutatea atunci când echilibrul ajunge la odihnă

Utilizați containerele de cupă

Pasul 1

Selectați recipientul care se potrivește cu cantitatea estimată de lichid sau ingredient uscat pe care trebuie să o măsurați. > Umpleți cutia de măsurare în partea de sus și goliți-o în castron. Pentru ingrediente uscate, completați partea superioară a cupei de măsurare. Atingeți marginile cupei ușor cu partea din spate a unui cuțit pentru a soluționa ingredientul. Treceți spatele cuțitului peste buza măsurătorii pentru a măsura nivelul.

Pasul 3

Conversia numărului de cești necesare pentru unitățile mai mari de măsură. Containerele pentru unitățile de măsură mai mari sunt mai ușor de obținut. Măsurile mai mari de lichid sunt ping-uri, litri sau galoane. Pentru ingredientele uscate, unitățile mai mari de măsură sunt ciorchinele și bushelile. Regulile de conversie sunt: ​​2 cești egale cu 1 punct, 2 puncte. egal cu 1 qt., 4 qt. egal cu 1 galon, 8 qt. din elementele uscate este egal cu 1 peck și 4 vârfuri de elemente uscate este egal cu 1 bushel

Pin