Cum Să Eliminați Natural Cercurile Întunecate De Sub Ochi

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Cercurile întunecate sub ochi sunt cauzate de capilarele slăbite în pielea din jurul ochilor și nuanța acestor cercuri poate părea mai întunecată sau mai ușoară pe tonul pielii. Deși predispoziția la cercurile întunecate este determinată în primul rând de ereditate, alți factori, cum ar fi lumina soarelui, alergiile și procesul de îmbătrânire, pot exacerba nuanța cercurilor întunecate care există deja. Puteți elimina cercurile întunecate de sub ochi cu remedii pe care le puteți găsi în frigider.

Eliminați cercurile întunecate sub ochii dvs. cu remedii de la frigiderul dvs.

Pasul 1

Aplicați felii de castravete la ochi. Tăiați câteva felii de castraveți subțiri, întindeți-vă, închideți ochii și așezați felii pe ochi. Castraveții ușurează pielea. Feliile de castravete oferă, de asemenea, un tratament rece pentru ochii care sunt stresați prin lucrul pe calculator sau prin citire.

Pasul 2

Utilizați pungi de ceai. Răsfoiți o oală de ceai, dar nu aruncați sacii de ceai. După ce sacile de ceai s-au răcit, ele devin un remediu grozav pentru cercurile întunecate sub ochi. Cofeina din pungile de ceai reduce apa in zona din jurul ochilor. Ceaiul conține, de asemenea, antioxidanți care vindecă pielea. Ceaiul verde sau negru funcționează mai bine decât ceaiurile din plante, deși ceaiul de musetel este un antiinflamator util.

Pasul 3

Mâncați o dietă sănătoasă. Deși remedii de actualitate pot fi eficiente, nimic nu vindecă pielea ca o dietă echilibrată și sănătoasă. Consumați fructe și legume cu frunze, care sunt bogate în fier și alte minerale. Beți multă apă pentru a elimina impuritățile care vă amenință sănătatea vasculară, vă fac palid și faceți cercurile întunecate mai vizibile.

Pasul 4

Luați o abordare preventivă. Tăiați obiceiurile proaste care vă rănesc pielea. Nu mai fuma și nu mai beți alcool. Nicotina și alcoolul îmbătrânesc pielea, ducând la deteriorarea celulelor pielii. Purtați ochelari de soare pentru a evita supraexpunerea la soare, în special la razele mai intense de după-amiază. Deși lumina soarelui este bună pentru dvs., prea mult vă poate deteriora pielea și a face mai vizibile cercurile întunecate.

Pin