Cum Să Nu Obțineți Tăieturi Pe Spatele Călcâiului În Timp Ce Purtați Ochelarii

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Slip-urile Ons sunt pantofi care nu au șireturi și că vă puteți pur și simplu să intrați. Ele sunt pantofi confortabili de purtat, mai ales vara, si sunt rapid sa se imbrace si sa decoleze. Un dezavantaj pe care Slip Ons îl are este că marginea pantofului poate tăia în călcâiul tău sau în tendonul lui Ahile. Chiar dacă nu se produce o tăietură, agravarea poate cauza pielea acolo să se absoarbă și să se formeze blistere. Evitați tăieturile inestetice și durerea poate fi prevenită în mare măsură prin luarea unor măsuri de precauție.

Încercați încălțămintea pentru confort înainte de a le cumpăra.

Pasul 1

Schimbăți pantofii pentru o altă dimensiune. În cazul în care Slip Ons sunt prea mari pentru tine sau piciorul tău diapozitive în jurul lor merge pentru o dimensiune mai mică. Cuturile de pe tocuri semnifică faptul că este posibil să aveți nevoie de o dimensiune mai mică, deoarece alunecarea provoacă abraziuni.

Pasul 2

Aplicați o cantitate mică de unguent la rană și fixați un bandaj adeziv peste el. Acest lucru vă protejează piciorul de la marginea de tăiere a Slip-ului și vă oferă o ușurare pe măsură ce vă vindecați. De asemenea, vă va permite să întăriți pielea înainte de data viitoare când purtați încălțămintea.

Pasul 3

Așezați călcâiul în toc. Suprafața de călcâi este disponibilă sub formă de baston pe piesa de spumă care acoperă doar partea de călcâi a pantofului tău. Ușurința ușoară ajută pantoful să se potrivească mai bine în jurul piciorului. De asemenea, împiedică pantoful să frece pe piele la fel de mult ca și altfel.

Pin