Cum Se Deschide Un Vaporlock Quart

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Lămpile VaporLock sunt concepute pentru sigilarea sigură a conținutului lor într-un mediu etanș. Capacele containerului quapor pentru VaporLock sunt complet reutilizabile atunci când sunt îndepărtate corespunzător. Construcția rigidă din material plastic din containerul VaporLock protejează conținutul în timpul transportului și depozitării. Aceste containere de plastic quart sunt stivuite și nu vor fi ruginite sau nu se vor înclina. Înlăturarea cu atenție a capacului unei cutii VaporLock cu atenție vă va permite să o reintroduceți și să reutilizați recipientul.

O șurubelniță cu cap plat face mai ușor decuplarea capacului.

Pasul 1

Țineți butonul VaporLock zgâriați cu fermitate pe baza ei pe o suprafață plană

Pasul 2

Desfaceți capacul cu vârful degetelor sau introduceți o șurubelniță cu cap plat sub buza capacului și ridicați încet mânerul șurubelniței până când capacul apare. Răsuciți containerul cu 180 de grade și împingeți-l de cealaltă parte cu degetele sau șurubelnița dacă capacul este încă atașat.

Pasul 3

Așezați capacul ușor pe partea superioară a containerului quart pentru VaporLock atunci când sunteți pregătit să-l restrângeți .

Pasul 4

Așezați-vă pumnul cu mâna și atingeți marginea capacului până când întregul capac se fixează în poziție. Îți poți înfășura pumnul într-un prosop de bucătărie pentru a evita lovirea mâinilor.

Pin