Cum Să Împerecheați Aperitive Cu Merlot

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Merlot este un vin roșu adânc, făcut nu numai cu struguri, ci și cu cireșe și prune. Se potrivește cel mai bine cu alimente mai grele și mai sigure. Gustul mediu-până la gust plin îl face un vin perfect pentru a se combina cu o mare varietate de aperitive. Dacă planificați o petrecere sau cină și trebuie să știți care aperitive ar merge cel mai bine cu Merlot dvs., există câteva reguli simple care să vă amintiți că pot fi aplicate în meniul dvs.

Există tot felul de alimente care merg bine cu Merlot

Pasul 1

Încercați să introduceți un sos gros și bogat de roșii în unele dintre aperitivele dumneavoastră. Mini pizza functioneaza bine cu vinul si poate fi la fel de casual sau gourmet pe care le-ar placea cu toppinguri - pepperoni si branza functioneaza la fel de bine pentru un topping ca inimile de anghinare sau chiar creveti. Puteți servi, de asemenea, chifteluțe sau găluște de gnocchi acoperite cu sos de marinar și înghițite cu scobitori.

Pasul 2

Aveți cel puțin un fel de cabob de carne. Carnea roșie sau mielul și Merlot sunt meciuri făcute în ceruri. Pe lângă mini kabobs, puteți folosi carnea roșie, servind mini-burgeri, medalioane de frișcă aruncate cu pâine sau fripturi de friptură.

Pasul 3

Aveți la dispoziție o selecție de ciocolată pentru a oferi un parteneriat dulce cu Merlot. Puteți merge la gourmet cu ciocolată neagră sau puteți folosi mărci simple pentru magazinele de produse alimentare.

Pasul 4

Utilizați o varietate de glazuri pentru aripile de pui. Teriyaki, roșii, piper de lămâie și sosuri de bivoli vor completa toate produsele Merlot.

Pasul 5

Utilizați aperitivele de legume grele pentru Merlot în locul tăvilor de legume proaspete. Ciuperci umplute, ceapa perlată prăjită în sos de carne și piele de cartofi, toate sunt alegeri perfecte.

Pin