Cum Să Pregătiți Un Client Pentru Un Masaj

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Un masaj este o experiență foarte relaxantă. Într-o epocă în care răsfăța de sine devine o prioritate cunoscută în lumea agitată din ziua de astăzi, un terapeut de masaj poate fi super-eroul zilei pentru persoanele subliniate, de la mamele de tip "stay-at-home" până la directorii de afaceri de mare putere. Când începeți procesul de masaj, există câteva sfaturi care vă vor ajuta să faceți experiența și mai satisfăcătoare și plăcută. Citiți mai departe pentru a afla cum să pregătiți un client pentru un masaj.

credit: habovka / iStock / GettyImages Cum să pregătiți un client pentru un masaj

[things_needed_1]

Introduceți-vă. Atingerea unei alte persoane este foarte personală și poate fi intruzitivă pentru unii oameni, chiar dacă plătesc pentru un serviciu care implică atingerea. Introducerea elimină componenta "străină" a experienței.

Explicați ce tip de masaj veți oferi. Această clarificare confirmă fie clientul serviciului pe care l-au solicitat, fie îi oferă clientului posibilitatea de a vă informa cu privire la ceea ce doresc cu adevărat.

Explicați durata de timp pe care o va lua masajul. Explicați cât timp veți cheltui pe anumite zone. Acest lucru le oferă clientului posibilitatea de a cere mai mult timp petrecut într-o zonă peste alta.

Confirmați că clientul dvs. nu are niciun fel de afecțiuni medicale care pot fi iritate de un masaj. Dacă există o astfel de condiție, puteți solicita permisiunea unui medic sau dacă clientul va semna o derogare, înlăturându-vă orice posibilitate de iritare a afecțiunii. Este o "bună practică de afaceri" pentru a aborda această problemă în momentul în care este programată numirea de masaj, dar este o idee bună să urmați chiar înainte de masajul în sine.

Amintește clientului înainte și după masaj că clientul va trebui să bea o mulțime de apă după masaj pentru a umple hidratarea.

Întrebați-vă clientul dacă preferă muzică sau tăcere în timpul masajului. Unul dintre scopurile masajului este de a vă relaxa clientul și, dacă muzica este un agent distractiv pentru clientul dvs., atunci obiectivul dvs. final de a oferi servicii de calitate nu va fi îndeplinit.

Masajele pot fi efectuate cu sau fără îmbrăcăminte. Dacă oferiți clienților dvs. servicii de masaj în cazul în care îmbrăcămintea este îndepărtată din cauza utilizării de uleiuri sau loțiuni, oferiți clienților posibilitatea de a decide ce articole de îmbrăcăminte sunt cele mai confortabile pentru a le elimina. Dacă un client nu este confortabil înlăturarea articolelor de îmbrăcăminte, atunci îmbrăcămintea de îmbrăcăminte poate rămâne aprinsă și veți face serviciul cât se poate de bine în timp ce lucrați în jurul articolelor de îmbrăcăminte. Clientul va beneficia mai mult dacă el sau ea este o stare confortabilă.

Adresați-vă clientului pentru preferințe sau alergii parfumate la uleiurile pe care le utilizați. Un miros de trandafir dulce poate fi un lucru cereresc pentru unii, dar poate crea migrene severe în altele.

Întrebați-vă clientul dacă are întrebări. Acest lucru le oferă un pic de șansă de a vă simți controlul într-o situație intimă.

Lăsați camera astfel încât clientul să se dezbrace. Permiteți două până la cinci minute pentru asta. Întotdeauna bateți înainte de reintroducere în cazul în care clientul dvs. îndepărtează articolele de îmbrăcăminte mai lent decât altele.

Pe tot parcursul masajului, păstrați-vă o mână pe clientul dvs. în orice moment. Acest lucru este reconfortant pentru client. Durerea constantă este mai liniștitoare decât senzația de a fi atinsă sporadic sau brusc în diferite locuri.

Sfaturi

  • Amintește-ți că relaxarea și fericirea clientului tău este ceea ce te va face un succes să îi aduci clientul înapoi. modul în care vă răsfățați clientul va crește șansele clientului de a vă răspândi calitatea excelentă a muncii altor clienți potențiali

Pin