Cum De A Preveni Balonarea În Timpul Verii

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Suflarea în timpul verii nu face ca bikini-ul teeny să fie mai puțin intimidant. Umflarea poate fi cauzată de căldură, deshidratare sau alimentație proastă - cum ar fi răsfățarea în timpul vacanței de vară. A scăpa de acest umflat poate să vă aducă înapoi în senzația de încredere în lunile calde de vară și să vă împingă puțin mai aproape de a vă îmbrăca costumul de baie preferat pentru sezon.

Hidratați pentru a lupta cu balonul

Pasul 1

hidratat este cheia în eliminarea și prevenirea bloatului. În conformitate cu Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor, corpul dumneavoastră necesită mai multă apă atunci când vremea este fierbinte. Beți cel puțin 10 pahare de apă pe zi și dacă aveți de gând să ieșiți la căldură, luați apă împreună cu dvs.

Pasul 2

Consumați alimente cu un conținut ridicat de apă. Exemplele includ fructe cum ar fi pepene verde, mere, struguri și roșii; verde vegetale cum ar fi spanac, telina si salata verde; sau scumpe cu conținut scăzut de sodiu

Pasul 3

Nu beți băuturi carbogazoase, băuturi alcoolice sau cele cu cofeină. Toate acestea nu numai că pot deshidrata, care provoacă umflături, dar și creează gaze în tractul digestiv, ceea ce va duce la balonare abdominală. Rugați-vă de alimentele cu un conținut ridicat de sare sau grăsimi, de exemplu, alimente grase grase, alimente foarte prelucrate, cum ar fi chipsuri de cartofi sau mâncăruri cu microunde, precum și carne și grăsimi grase produse. Toate acestea sunt dificile pentru procesarea sistemului digestiv, ceea ce duce la bloat. Conținutul de sare al acestor alimente va determina, de asemenea, corpul dvs. să se agațe de greutatea excesivă a apei.

Pasul 5

Luați un supliment natural de atenuare a gazelor în cazul apariției de balonare. Acest lucru va ajuta sa scapi de umflat mai repede. Dacă doriți să vă răsfățați în alimente care vă fac să vă simțiți umflate, luați acest lucru atunci când îi mâncați pentru a preveni balonarea.

Pin