Cum Să Puneți Nucă De Cocos Pe O Parte A Unui Tort

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Dulce, ușor crocantă în textură și mare pe aromă tropicală, nucă de cocos mărunțit face un plus frumos la un tort decorat. Cu toate acestea, doar stropirea de câteva bucăți de nucă de cocos pe suprafața tortului nu va oferi decor sau aromă un tort trebuie să aibă acel gust tropic. Prin apăsarea bucăților de nucă de cocos pe suprafața și pe părțile laterale ale unui tort cu gheață, tortul dvs. va arăta și ar gusta mai bine. Utilizați aceeași tehnică pentru a decora cupcakes și alte confecții cu nucă de cocos mărunțit.

Apăsați nucă de cocos pe gheață pentru al lipi pe părțile laterale ale unui tort

Pasul 1

Scoateți o glazură de 1 / centrul unui tort.

Pasul 2

Împrăștiați glazura cu un cuțit glazurat. Nu atingeți cuțitul glazurat la suprafață pentru tort. Împingeți gheața spre marginea tortului.

Pasul 3

Scoateți linguriță suplimentară de glazură și puneți-le pe marginea suprafeței tortului. Utilizați cuțitul de glazură pentru a împrăștia glazura pe părțile laterale ale tortului.

Pasul 4

Se toarnă mai multe cești de nucă de cocos mărunt într-un castron. Cu mâinile curățate, presărați bucățile de nucă de cocos peste suprafața tortului într-un strat uniform.

Pasul 5

Așezați mici pumnii de-a lungul laturilor tortului. Apăsați ușor nuca de cocos în glazură folosind cuțitul glazurat

Pasul 6

Continuați să adăugați mai multe bucăți de nucă de cocos pe partea superioară și pe partea laterală a tortului până când înghețarea este complet acoperită de nucă de cocos. Păstrați suprafața tortului cu un cuțit de glazură pentru a adera bucățele la glazură

Pasul 7

Așezați tortul în frigider timp de 15 minute pentru a crea o crustă în jurul gheții

Pin