Moda

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Lanțul de șarpe este un cablu metalic flexibil, folosit frecvent în coliere de pandantiv. Lungimea unui colier este foarte personală și poate doriți să scurtați lungimea pentru a vă potrivi gustului. Lanțurile lanțului de șarpe au o bandă neadaptabilă, lipită la fiecare capăt, pentru a scurta colierul, va trebui să folosiți abilitățile de a crea bijuterii pentru a atașa o nouă încuietoare până la sfârșit, după ce ați scurtat colierul.

Colierele de șarpe sunt o alternativă sofisticată un lanț simplu

Pasul 1

Măsurați colierul pentru a decide cât de scurt doriți să faceți. Puneți colierul și utilizați marcatorul permanent pentru a marca locul în care doriți să cadă. Nu uitați să explicați lungimea suplimentară a încuietorii.

Pasul 2

Împingeți colierul la această lungime mai scurtă folosind tăietoare de sârmă. În cele mai multe cazuri, trebuie doar să scurtați lanțul pe o parte, deoarece aceasta scade lungimea totală. O excepție ar fi dacă un pandantiv se află într-o poziție fixă ​​în centrul colierului, ceea ce impune ca colierul să fie simetric.

Pasul 3

Asigurați-vă că noua încuietoare este compatibilă cu colierul. Dacă ați păstrat încuietoarea originală pe partea laterală a colierului pe care nu l-ați scurtat, asigurați-vă că se potrivește corespunzător în noua încuietoare. Utilizați o clapetă cu un capac de capăt pentru a sigila lanțul astfel încât să nu se poată desprinde.

Pasul 4

Pregătiți-vă spațiul de lucru pentru lipire. Veți aplica căldură în colierul dvs., așa că lucrați pe o bază solidă, neinflamabilă ca o cărămidă sau o suprafață metalică. Puneți mănuși rezistente la căldură și ochelari de protecție.

Pasul 5

Aplicați pastă de lipit în interiorul capacei de capăt. Puteți folosi o scobitoare sau o puteți aplica direct din aplicator. Pasta de lipit va acționa ca un lipici atunci când este încălzită, lipirea materialelor împreună.

Pasul 6

Încălzirea capacului de capăt cu lanterna. Țineți lanterna la 6 inci de pe suprafață. După câteva secunde, pasta de lipit se va transforma în argint, iar lipirea a fost formată. Lăsați metalul să se răcească

Pasul 7

Spălați clema cu apă și săpun pentru a îndepărta restul rămas din lipit

Pin