Personalizarea Lui Manolo Blahniks

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Personajul "Sex și orașul" Carrie Bradshaw a lui Manolo Blahniks a inspirat o frenezie internațională pentru pantofii de couture - și acum există o întreagă industrie de Blahnik knock -offs. Este nevoie de un ochi antrenat pentru a determina dacă Manolo Blahniks este autentic, dar există câteva semne verbale care identifică pantofii ca falsuri.

credit: Cindy Ord / Getty Images Divertisment / GettyImages Cum să Spot Authentic Manolo Blahniks

[things_needed_1 ]

Căutați piele. Manolo Blahniks sunt întotdeauna realizate cu tălpi din piele și căptușeală din piele completă. Orice semn al materialului fabricat de om în aceste părți și știți că pantofii sunt falsi.

Verificați eticheta. Autentic Blahniks au două tipuri de etichete: unul este numele Manolo Blahnik cu un semn de autor imprimat cu majuscule într-un font simplu. Celălalt este semnătura lui Blahnik. Smudges, nume greșit și aliniere necorespunzătoare sunt dăruri ca pantofii sunt falsuri.

Asigurați-vă că nu există numere de serie pe pantof. Authentic Manolo Blahniks nu include niciodată aceste

Examinați cutia și sacul de praf. Ambele trebuie să fie albe cu numele Manolo Blahnik tipărit în negru, cu litere mari.

Comparați pantofii pe care îi judecați pentru autenticitatea pantofilor de la ManoloBlahnik.com, precum și cele prezentate în reviste și vândute la comercianții cu amănuntul de încredere, cum ar fi Bergdorf Goodman . Dacă nu puteți găsi fotografia încălțămintei pe aceste sau pe alte site-uri cu reputație, acestea sunt probabil false.

Resurse

Vizitați site-ul web al firmei Manolo Blahnik

Pin