Industria Vinicolă Este O Industrie De Milioane De Dolari, Cu Milioane De Dolari Cheltuite Anual De Consumatori Pentru A Obține Vinuri Prin Intermediul Internetului Sau Al Vinului De Vin, De-Lună Cluburi. Dacă Doriți Să Începeți O Afacere Nouă, Vânzarea De Sticle De Vin Sau De Membru Al Clubului De Vin Poate Fi Destul De Profitabilă. În Ciuda Cantității Mari De Birocrație, Trebuie Să Lucrați Pentru A Obține Licențele Necesare De La Statul Dvs. De Origine, Devenind Un Comerciant Online Al Vinului

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Cercetați-vă concurența. Verificați cu atenție site-urile comercianților cu amănuntul de vin și cluburile de vinuri pe care doriți să le imită, luând note cu privire la design-ul site-urilor web, la ofertele viitoare, la prețuri și la alte caracteristici ale site-ului web. Trebuie să oferiți prețuri apropiate de aceste site-uri (dacă nu mai puțin de)

Pasul 2

Permiteți arhiva blogurilor populare de vin și revistelor de vin pentru a vă simți ce vinuri și regiuni viticole sunt populare pentru consumatori astăzi.

Pasul 3

Dezvoltați-vă modelul de afaceri. Determinați dacă veți focaliza sticle rare sau scumpe de vin sau dacă veți vinde vinuri la prețuri de scădere de preț. Oferiți oferte zilnice, oferte speciale săptămânale sau vânzări trimestriale? Ce varietăți de vinuri vor fi specialitățile dvs.

Pasul 4

Revizuiți legile de stat și locale care vă pot afecta afacerea. Vânzarea vinului va impune probabil obținerea de licențe de afaceri speciale și, de asemenea, vi se poate aplica anumite legi fiscale. Contactați atât oficiali locali, cât și oficiali de stat pentru a vă ajuta să navigați în câmpul de mine extrem de confuz de jargon legal. Biroul pentru taxe și comerț cu alcool și tutun va solicita, de asemenea, să plătiți impozite și să completați formularele TTB

În plus, va trebui să vă familiarizați cu statele care interzic transportul de alcool prin poștă, deoarece acest lucru vă poate limita oportunitățile de afaceri .

Pasul 5

Gândiți-vă la strategia clubului dvs. de vin. Unele cluburi de vin de-a lunii oferă vinuri din locații geografice specifice, în timp ce altele se concentrează pe anumite podgorii sau varietăți. În general, puteți începe prin a oferi membrii clubului de vin în trei, șase și douăsprezece luni. Pentru a adăuga un soi suplimentar, puteți alege să oferiți membrilor clubului posibilitatea de a alege între toate sticlele roșii, toate cele albe sau amestecate de vin în fiecare expediere lunară. Pe măsură ce afacerea dvs. crește, vă recomandăm să vă extindeți clubul la nave globale sau să includeți un număr mai mare de vinuri scumpe.

Pasul 6

Închiriați un designer web pentru a vă construi site-ul conform specificațiilor exacte. Pe lângă un design profesional, site-ul dvs. trebuie să aibă, de asemenea, un coș de cumpărături cu criptare de securitate pe 128 biți sau să utilizeze parteneri de afaceri sigure.

Pasul 7

Construiți inventarul. Puteți cumpăra vin prin intermediul licitațiilor online, distribuitorilor angro sau, în unele state, din podgoriile locale. Paginile dvs. de pagini locale reprezintă un bun punct de pornire pentru găsirea informațiilor de contact relevante pentru aceste companii.

Pin