Cum Să Gătești Aburul La Domiciliu

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Adesea este recomandat să folosiți carne de vită, care este 80% sărăcăcioasă și 20% grăsime în timp ce gătiți burgeri, pentru a vă asigura că burgerii vin frumos și suculent. Dacă doriți să faceți burgeri în plus, poate fi dificil să gătiți carnea într-o manieră care să o mențină suculentă și aromată. Folosind o tehnică de gătit care implică acoperirea burgerilor în timp ce gătesc, va fi aruncată carnea și o gătiți delicat, permițând mai mult sucuri să rămână prezente și să mai aromă carnea. Metoda de hamburgerare la abur acasă este simplă și rapidă.

Hamburgerii cu abur pot face burgeri cu conținut scăzut de grăsimi drăguți și suculenți

Pasul 1

Combinați 1 1/2 kg. de carne de vită sol moale suplimentare (95 la sută sau mai mare,) 1 lingura. jarred usturoi tocat, 2 lingurițe. atât de sare și piper, cât și de 1/2 linguri. Worcestershire sos într-un vas mare de amestecare.

Pasul 2

Miix manual de carne cu celelalte ingrediente bine. Separați carnea în patru bucăți egale și rotiți fiecare bucată într-o minge.

Pasul 3

Mulați bilele în forme groase și puneți-le pe o placă mare. Utilizați degetele pentru a crea o indentare în mijlocul fiecărei paturi, adâncime de aproximativ 1/2 inch. Acestea vor împiedica pâinea să se umfle în timpul procesului de aburire.

Pasul 4

Încălziți 1 lingură. ulei vegetal într-o tigaie de 12 inch pe o înălțime medie până când uleiul este doar fumat. De obicei, ar trebui să folosiți mai mult ulei, dar din moment ce brumați în abur, umezeala extra va veni în mod natural.

Pasul 5

Așezați batoanele de burger, cu fața în jos, în tigaia fierbinte. Imediat acoperiți tigaia și lăsați burgerii să gătească aburul timp de aproximativ patru minute.

Pasul 6

Îndepărtați burgerii cu o spatulă și înlocuiți capacul pe tigaie. Lăsați burgerii să gătească aburul timp de încă 4 minute înainte de a le transfera pe o placă curată. Acoperiți placa cu folie

Pasul 7

Permiteți burgerilor să se odihnească timp de cinci minute înainte de servire

Pin