Cum Să Păstrați Branza De Grâu

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Tărâțele de grâu sunt disponibile fie preambalate, fie în culoarul bulk of the supermarket. Deoarece majoritatea oamenilor utilizează doar o lingură de soia la un moment dat, depozitarea tărâțelor de grâu poate fi un pic dificilă. Dar păstrarea în stare proaspătă nu numai că oferă un produs mai sănătos, dar și reduce șansa ca tărâțele să se înrăutățească în timp sau să atragă molii cămară în dulapul tău. În cazul depozitării adecvate, tărâțele de grâu se pot menține proaspăt până la un an.

Unele persoane presară tărâțe de grâu pe cereale pentru fibre adăugate

Pasul 1

Depozitați tărâțele de grâu într-un recipient etanș, un recipient de plastic de dimensiuni reduse, cu un capac bine fixat. Se vor lucra și pungi de plastic sigilate, cum ar fi pungile cu congelator.

Pasul 2

Așezați tărâțele de grâu în frigider sau congelator pentru o păstrare optimă. Frigul previne ca tărâțele să se întoarcă și să se rătăcească.

Pasul 3

Păstrați tărâțele de grâu într-un recipient etanș, etanș, într-un colț întunecos și rece al cămară sau dulap. Acest lucru va funcționa dacă spațiul frigorific sau congelatorul nu este disponibil.

Pin