Cum Sa Iti Taci Pieptul

Exista multe motive pentru inregistrarea pieptului. Pentru femei, împingerea uneori poate crește scindarea naturală. Pentru bărbații transsexuali, tapetarea poate elimina aspectul sânilor. Tapping poate fi, de asemenea, util pentru femeile atletice cu sani mari pentru care un sutien sport nu oferă suficient sprijin. Prin practică, împingerea pieptului poate deveni un pas foarte rapid în rutina ta.

Ținând pieptul tău poți să-ți ascunzi sânii - sau sporiți scindarea.

Îmbunătățirea sânilor

Pasul 1

Obțineți două bastoane sport elastice de la farmacia dvs. locală sau magazin de atletism. Puteți obține versiunea tradițională sau stilul auto-aderent. Utilizați cel mai larg tip disponibil (de obicei, șase centimetri) pentru confort maxim.

Pasul 2

Banda pe jumătatea inferioară a sânilor. Poziționați un capăt al bandajului sub una dintre axile dvs. și împachetați-l în jurul spatelui și peste capăt.

Pasul 3

Continuați să înfășurați banda în jurul jumătății inferioare a sânilor. Vreți ca banda să creeze ceva asemănător unui raft pentru ca sânii să se odihnească, poziționându-i mai sus decât de obicei pentru a adăuga mai multă scindare. Înfășurați banda până când se termină bandajul.

Pasul 4

Puneți sutienul și îmbrăcămintea. Dacă scalpul dvs. nu are aspectul pe care îl căutați, reglați-l prin mutarea sânilor.

Apăsați pentru a ascunde pieptul

Pasul 1

Poziționați bandajul elastic sub o axilă. Respirați adânc și împachetați bandajul în jurul pieptului de mai multe ori, asigurându-vă că acoperiți capătul inițial.

Pasul 2

Când ați utilizat aproximativ jumătate din bandaj, atingeți sub legătura cu degetele și mutați sânii în sus și în afară, spre axila voastră. Acest lucru va ajuta la apariția unui piept plat.

Pasul 3

Continuați să înfășurați bandajul în jurul restului pieptului. Dacă aveți sani mari, poate doriți să utilizați două bandaje.

Pasul 4

Banda de capăt în jos sau să-l băgați sub una din ambalajele. Luați câteva respirații profunde pentru a vă asigura că puteți respira. Dacă nu puteți, desfaceți bandajul și îl înfășurați din nou - puteți hiperventila ușor și să vă lipiți cu o legare prea strânsă.