Cum Să Gătești Gustul Pentru Gratar Pentru Gratar

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

O suc de fructe suculentă și aromatizantă poate îmbunătăți o friptură de oală. Cu toate acestea, în cazul în care sosul este prea slab sau udat în jos, atunci va reduce o friptura de cinci stele oală pentru a bea supa cu bucăți mari de carne în ea. Știind cum să vă îngroțiți sosul la o consistență dorită vă va ajuta să vă asigurați că friptura de orez vătămată cu sosuri vă va lăsa pe oaspeți plini și mulțumiți. Există, de asemenea, o varietate de moduri de a vă îngroșa sosul, în funcție de timpul și de machiajul sosului dvs.

Adăugarea de sos cu consistența potrivită vă va ajuta pe oaspeți să fie mai mulțumiți de masa dvs.

Pasul 1

Adăugați lichid lent la amestecul de sos, asigurându-vă că nu adăugați prea multă apă sau alte sucuri sau bulion de la început. În caz contrar, va trebui să petreceți mai mult timp și ingrediente care vă aduc amestecul de consistență la consistența corespunzătoare. Pentru a pregăti sosul mai gros, folosiți mai multă concentrație de ingrediente, înlocuind mai multă făină, ulei sau unt pentru apă sau lapte.

Pasul 2

Se amestecă sosul și se lasă să se fierbe. Uneori, ingrediente cum ar fi făina, nu pot fi amestecate adecvat, lăsând mici depozite de ingrediente uscate. Asigurați-vă că făina și alte ingrediente sunt amestecate și amestecate corespunzător, astfel încât sosul să fie cât mai gros cu ingredientele deja în vasul de sos.

Pasul 3

Se fierbe apa din sos. În funcție de tipul de grăsime pe care o faceți, unele dintre ingrediente pot necesita un timp de fierbere extins pentru a difuza în întregul amestec de sos. Încălzirea sosului ajută mai mult la asigurarea faptului că ingredientele sunt difuzate în mod adecvat și scade cantitatea de apă care există în amestec. Ca rezultat, amestecul de sosuri are mai puțin o consistență lichidă și o grosime mai mare.

Pasul 4

Se adaugă făină spre sos. Adăugați puțină făină și amestecați-o cu o lingură de amestec. Se lasă amestecul să stea pentru aproximativ 5 minute și apoi se adaugă mai multă făină. Cantitatea de făină va varia în funcție de mărimea vasului de sos, de cantitatea de sos și de măsura în care sosul dvs. este supus.

Pasul 5

Se toarnă o jumătate de cești de apă și 2 lingurițe. de făină într-un borcan de mason, amestecând până când toate pungile au dispărut. Adăugați această soluție la sosul existent și amestecați complet. Continuați să adăugați borcane cu jumătăți de cești de apă și făină amestecate până când sosul se află la consistența corespunzătoare.

Pasul 6

Scoateți sosul din tava de gătit și lăsați-l să se răcească. Pe măsură ce se contractează de la răcire și se așează, se va îngroșa mai mult decât atunci când era pe aragaz. Unul dintre sfaturile de la TexasCooking.com este "să-l turnați ... doar o clipă înainte să credeți că este destul de gros", așa că, pe măsură ce se răcește, se îngroațează la consistența corectă.

Pin