Cum Să Legați O Eșarfă De Cap Pentru A Vă Acoperi Întregul Cap

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Eșarfele de cap continuă să fie un accesoriu foarte popular pentru femei. Ele vin intr-o mare varietate de culori si modele, astfel incat sa poata imbunatati practic orice tinuta. Eșarfele de cap sunt folosite ca declarații de modă, pentru a ascunde o zi proastă de păr și pentru a ascunde pierderea părului din cauza bolii. Unele religii le cer femeilor să le poarte mereu. Oricare ar fi motivul pentru care poți să le porți, există mai multe moduri de a le lega astfel încât să le acopere întregul cap.

credit: esokolovskaya / iStock / GettyImages Cum să legați o eșarfă de cap pentru a acoperi întregul cap

[things_needed_1 ]

Traversa clasică

Îmbrăcați fularul pe jumătate pentru a forma un triunghi.

Așezați eșarfă pe cap cu punctul triunghiului din spate. Aceasta va fi coada. Cele două colțuri ar trebui să fie drapate pe fiecare dintre umerii dvs.

Legați cele două colțuri împreună o dată la nivelul gâtului. Legați-le bine, astfel încât eșarfa să nu se miște pe cap. Ar trebui să aveți două colțuri lungi rămase de la legarea nodului. Cu toate acestea, în cazul în care secțiunile colțurilor sunt prea scurte, pur și simplu puneți-le sub nod sau, dacă preferați, lăsați-le agățate.

Înfășurați fiecare colț din jurul capului o dată și le legați în siguranță la nivelul gâtului. Coada ar trebui să stea peste ambele dvs. noduri pentru a le ascunde.

Bunul

Stilul tău de păr este într-o cârpă, fie la nivelul gâtului sau în partea de sus a capului. capul eșarfă la jumătate pentru a forma un triunghi.

Așezați eșarfă pe cap cu punctul triunghiului din spate. Aceasta va fi coada. Cele două colțuri ar trebui să fie drapate pe fiecare dintre umerii dvs.

Legați cele două colțuri împreună o dată la nivelul gâtului. Legați-l strâns, astfel încât eșarfa să nu se miște pe cap.

Tuck coada sub nod, astfel încât să fie ascuns. Înfășurați fiecare colț din jurul bunului, unul câte unul, și împăturiți capetele sub fagă.

Referințe

Clasicul TieThe BunHow Pentru a lega un cap eșarfă

Pin