Guma Guar, O Sursă De Fibre, Este O Substanță Albă Sub Formă De Pulbere Derivată Din Semințe De Guar. Adesea Folosit Ca Agent De Îngroșare Pentru Produse Alimentare Sau Cosmetice, Este De Opt Ori Mai Puternic Decât Amidonul De Porumb. Guma De Guar Este Folosită În Mod Obișnuit În Alimente Cum Ar Fi Înghețată, Piureuri, Budinci Și Supe Datorită Proprietăților Sale De Absorbție A Apei. Poate Fi Folosit Numai În Cantități Mici În Alimente, Deoarece Poate Lega Lichidele Necesare În Stomac Și Intesti

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Pasul 1

într-un agitator de sare gol. Guma de guar are tendința de a se aglomera atunci când este adăugată la lichide, astfel încât să se agite în lichide în timp ce se mișcă cu viteză mare pentru a vă menține mâncarea netedă și groasă.

Pasul 2

Se amestecă mai întâi cu lichide. Cantități mici de gumă de guar pot da fructe uscate o textura de lapte de miere. Se amestecă o pensulă de gumă de guar cu apă sau orice alt lichid utilizat în băutura dvs. și asigurați-vă că toate bucățele sunt dizolvate. Utilizați ¼ linguriță. pentru fiecare litru de lichid pentru a preveni gelifierea.

Pasul 3

Utilizați gumă de guar în pâine, produse de patiserie sau prăjituri pentru un mod ieftin de creștere a volumului de aluat sau aluat. De asemenea, poate fi folosit în loc de amidon de porumb în plăcintă sau în umpluturi de pastă pentru a preveni ruperea fructelor.

Pasul 4

Se amestecă guma de guar în pansamentele pe bază de lactate pentru un aspect mai gros și mai atrăgător,

Pasul 5

Utilizați gumă de guar atunci când creați amestecuri de supă uscată. Urmați-vă exact rețeta și folosiți ¼ linguriță. pentru fiecare litru de lichid utilizat. Guma de guar se va lega de apă sau bulion, creând o textura luxoasă și groasă.

Pasul 6

Utilizați gumă de guar în coacerea fără gluten. Glutenul din grâu acționează ca un liant de proteine ​​în pâine, creând o textură de mestecat. Când renunți la grâu din rețeta ta, pâinea ta se va prăbuși. Guar gumul va înlocui glutenul ca liant, permițându-vă să obțineți aceleași rezultate chewy, spune Asociația Celiac Sprue.

Pin