Cum Să Purtați Cercei Grele Piercing

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

O pereche atractivă de cercei completează orice ansamblu. Cu toate acestea, cu cât este mai greu cerceiul, cu atât este mai mare riscul ca cercelul să-ți tragă urechea în jos într-un mod dureros sau nefolositor. De-a lungul timpului, cerceii grei pierduți vă pot întinde urechea, făcând imposibilă purtarea de cercei. Cu o îngrijire și o previziune adecvată, totuși, oricine poate purta cercei mari, pentru a face o declarație de modă pe cont propriu.

Cerceii grei pot cauza o înghițitură a lobului urechilor dacă este purtată necorespunzător

Pasul 1

le-au străpuns cu șuruburi de pornire pentru primele șase luni. Țineți seama de sfaturile dvs. de perforat în ceea ce privește îngrijirea ulterioară. În nici un caz, urechile străpunsă nu pot purta cercei grei. Purtați cerceii pentru starter până când urechile s-au vindecat complet.

Pasul 2

Înlocuiți cerceii existenți cu cercei grei și asigurați-i cu spate mari de cercei din plastic. Aceste spate cercei nu sunt, de obicei, furnizate cu cercei grele la momentul achiziționării, dar sunt disponibile din multe magazine de bijuterii și farmacii. Spatele mari de cercei din plastic au întins greutatea cerceiului peste ureche și au împiedicat cercetarea să se îndrepte în jos sau să vă întindă inutil urechea.

Pasul 3

Evitați să purtați cercei în fiecare zi. Deși acest lucru poate părea contraintuitiv, pentru a purta confortabil cercei grele trebuie să evitați să le purtați în orice moment. Purtarea de cercei grele prea adesea întinde lobii urechii, făcându-vă în imposibilitatea de a purta cercei, cu excepția cazului în care aveți o operație cosmetică costisitoare. O regulă utilă este să purtați cercei grele timp de aproximativ șase ore din când în când. Ia cercei grele atunci când ajungi acasă pentru a evita pierderea lor sau accidental prins-le pe ceva în timpul nopții.

Pin