Rucsacurile Sling

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Rucsacurile Sling sunt răspunsul pentru cei care poartă o mulțime de lucruri în jur, dar nu doresc să arate ca un colegiu. Constând dintr-o zonă principală a sacilor și o singură curea care se învârte în jurul unui umăr, rucsacile de șosete distribuie în mod egal greutatea pe spate, în timp ce se uită la modă și distracție. Ele sunt disponibile într-o serie de stiluri, materiale și culori, variind de la piele cu panglici la pânză standard.

Rucsacurile tradiționale vă fac să arătați ca un student

Pasul 1

Încercați-l în timp ce este gol. Așezați mânerul rupt din rucsac pentru șaibă peste cap. Așezați partea superioară a curelei deasupra unui umăr și partea inferioară a curelei sub brațul opus.

Pasul 2

Ajustați cureaua. Familiarizați-vă cu tipul de reglare a curelelor pe care o are rucsacul dvs. Unele pot avea clipuri, în timp ce altele pot avea bucle, catarame sau alte mijloace de ajustare. Strângeți rucsacul suficient, astfel încât să nu se flopă în briză, ci să lase suficient spațiu între spate și rucsac pentru a se potrivi cu pumnul. Punga va avea nevoie de timp după umplere.

Pasul 3

Încărcați rucsacul. Stabilește articolele de la cea mai mare la cea mai mică, cu cele mai plate elemente din partea inferioară a pachetului, unde se află în spatele tău. Beneficiați de crăpăturile mici care trebuie să se potrivească cu rucsacuri, camere și obiecte mai mici.

Pasul 4

Puneți rucsacul folosind aceeași metodă ca și când ați fost gol. Re-reglați curelele, astfel încât pachetul să se sprijine pe spate, fără ca curelele să se taie în tine.

Pin