Am Încercat Programul Curat De 21 De Zile - Și Iată Ce Sa Întâmplat

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

O săptămână în ianuarie 2018 și am avut nevoie disperată de detoxifierea tuturor pâinii, laptelui, SUGAR-ului și alcoolului pe care l-am avut a fost consumatoare de la practic Halloween. Cea mai mare parte a vorbirii în birou era cam la fel, imediat ce am ieșit din vacanță. Într-un efort de a sparge ciclul de "trata-te" și de dependența mea de zahăr teribilă , am vrut ceva mai sustenabil decât curățarea rapidă de 5 zile. Ceva care ar putea schimba cu adevărat poftele mele și felul în care m-am gândit la mâncare. Chiar dacă sunt editorul unui site de wellness, asta nu înseamnă că nu mă iubește niște cartofi prăjiți și prăjituri de ciocolată.

credit: LEAFtv

Am auzit atât de multe povești de succes în legătură cu programele programului Clean 21 Ziua Curăță, dar a fost destul de înspăimântată să încerce (nu am eliminat niciodată nimic din dieta mea atât de mult timp, în general, eu țin "totul cu moderatie"). Iată rezumatul programului:

  • Nu sunt cereale
  • cu excepția orez brun, roșu și negru, quinoa, mei (înlocuitori: migdale, cânepă, alune, quinoa, nucă de cocos, lapte de orez) , amarant, teff și hrișcă Nu sunt ouă, pește crud, carne de porc, carne de vită, carne de vită, carne de vită, carne de vită, cârnați, fripturi, crustacee, șuncă, carne afumată (lăsând produsele de animal acceptate: carne de pui, curcan, bivol, somon, miel, apă rece, ocean, conserve de ton, sardine, hamsii)
  • Nu există alune și semințe OK
  • Nu există legume de vită (roșii, cartofi, vinete, ardei) sau porumb, toate celelalte legume OK
  • Nu există unt, margarină, ghee (lăsând uleiurile acceptate: migdale, semințe de in, nucă de cocos, măsline, susan, floarea soarelui ...)
  • Fructele aprobate sunt: ​​mere, fructe de padure, cirese, smochine, mango, nectarine si kumquats
  • Oteluri cum ar fi cidru de mere, balsamico, vin rosu si orez OK
  • Nu exista alcool, cafea, sifon, ceai negru sau oolong sau suc de fructe (plecare: plante, alb, rooibos, verde si yerba mate ceai, kombucha și suc de fructe sau legume proaspete)
  • Toate mirodeniile, ierburile și adaptogenii OK
  • Nu există zahăr la toate, cu excepția cazurilor de nucă de cocos, dată, stevia, sirop de yacon, praf de lucuma sau xilitol
  • de la zero cu ingredientele acceptate de mai sus!), cu excepția drojdiei nutritive, a tamarii fără grâu, a miso, a mustarului și a nama shoyu)
  • Aveți un program curat Shake aprobat (inclusiv unul dintre pachetele lor de shake, ciocolată sau vanilie) împreună cu un pachet suplimentar și probiotic. Aveți o masă aprobată de programul curat împreună cu un pachet de suplimente pentru prânz și un alt shake pentru cină cu ultimul pachet suplimentar al zilei.
  • Am adunat o motivație la locul de muncă, convingând Coordonatorul nostru de producție Branché să sară în această călătorie cu mine. Ne-am jurnalizat în fiecare zi pentru a măsura cu adevărat cum ne simțim, iar descoperirile sunt destul de interesante. Iată câteva fragmente:
  • Prima zi

Sam:

Super entuziasmat să încep în această dimineață, am avut "Shake-ul lui Becky AM" și am făcut o plimbare care a fost o distracție plăcută împotriva ouălor mele iubite. Am făcut noaptea trecută programul de curcan Vegan Shepherd's Program, care este bine să aduci la serviciu pentru prânz. În jur de 2 PM am avut crampe

teribile și am fost nevoiți să părăsesc locul de muncă, îmi dau perioada, dar durerea nu este, în mod normal, atât de gravă. Am mers acasă și m-am odihnit toată ziua. În loc să mă duc doar la masă, am avut niște gălbenușuri cu felii de nuci, cu un coajă de unt de nuci. "

Branché: Senzația de azi este extrem de obosită din cauza lipsei de cafeină (fără dureri de cap!) . Un zahăr puțin umflat și cu siguranță pierdut în jurul valorii de 2/3 PM. Sper ca voi incepe sa ma simt energizat si mult mai putin "greu", sper ca si pieptul si spatele se vor clarifica mai mult acum incat am revenit la excluderea produselor lactate. Ziua a doua Sam :

M-am trezit simțind destul de bine și am lucrat ușor. Mi-am avut mișcările și suplimentele și când am ajuns să muncesc, durerea de stomac a revenit. Am împrumutat un tampon de încălzire și m-am simțit mai bine, apoi mi-am luat pachetul de suplimente cu prânzul și m-am simțit teribil 45 de minute mai târziu și am plecat mai devreme. Mă gândesc să renunț (este doar ziua 2 !!!) și să comand pizza, dar m-am abținut. Am avut niște biscuiți de pui și biscuiți de orez brun, cu hummus, înainte de a-mi tremura timpul de noapte. credit: LEAFtv

a treia zi

Sam: Începând să cred că ar trebui să nu mai iau aceste suplimente, am fost bolnav în fiecare zi până acum. Mi-am trimis un e-mail cu antrenorul meu pentru programe de curățare pentru a afla ce se întâmplă.

Branché:

M-am trezit incredibil de trist. Nu stiu de ce, incercand cu siguranta sa-l privesc ca corpul meu eliberand totul. Un lucru pe care l-am observat este că pentru că masa de prânz este singura mea masă caldă, mă simt ca și cum mă înghită. Psihologia nu este cea mai sănătoasă în acest moment. Încă destul de umflat și extrem de epuizat, dar nu este foame. Am avut o mică bucată de pui și o jumătate de linguriță de orez brun înainte de cină în seara asta, plus agitația.

Ziua Patru Sam:

A trezit senzația bună și a făcut un antrenament, a omis suplimentele conform recomandărilor antrenorul wellness și nu sa îmbolnăvit astăzi. Nota: Suportul antrenorilor de wellness de la programul Clean este extraordinar. Credit: LEAFtv Dandy se amesteca cu lapte de migdale aburit si scortisoara

Ziua Cinci

Sam: O multime de tort si gogosi la la biroul de astăzi și m-am împotrivit, a fost SAD. Dar mă simt mândru că am spus de fapt nu mulțumesc. Am supărat suplimentele pe tot parcursul zilei, cu excepția a două enzime la cină și am fost înjunghiat în baie o oră mai târziu. Nu mai am suplimente pentru mine. Sunt încă curățare? (Antrenorul Wellness spune da, dar sunt îngrijorat.)

Branché:

Amin! În cele din urmă, încercați să încercați Dandy Blend pentru cafeaua de dimineață și mi-a salvat viața. Am făcut cu ea un cremă de lapte de migdale, care mi-a plăcut. Mai puțin obosită astăzi, dar foarte umflată.

Ziua Șase Sucursala:

Ziua cea mai grea până acum. Probleme de digestie, dar de a bea mai multă apă și de a continua să luați magneziu (Elimină) noaptea. Ziua Șapte

Sam:

A avut un antrenament minunat în această dimineață și pielea mea este super strălucitoare și limpede. Am avut probleme cu acnee pe și de oprire pentru un timp, deci acesta este un sentiment minunat. Dar, eu sunt foarte umflată. Ziua Opt

Sam:

Ca și ceasul, mi-am luat primul zit în dimineața asta! Woo hoo. Gusturile mele se simt puțin camuflate, somonul mă face să fiu înnebunit. Credit: LEAFtv

Ziua Nouă

Branché: Am început să simt simptome reci, dar știu că acest lucru face parte din procesul de dezintoxicare

Ziua Zece

Branché:

Una dintre cele mai bune părți până acum a fost cât de bine am dormit. M-am lipit de fereastra postului de 12 ore, care cred ca a ajutat cel mai mult! Acest lucru este ceva ce vreau să încerc în continuare după curățare. credit: LEAFtv Prăjituri de orez cu unt de migdale și nucă de cocos mărunțit.

Ziua 11

Sam: Mi-e dor de ouă și cartofi, zahăr sau cofeină. De asemenea, simt că încep să înțeleg "nu mănânce când ești plin". Acest lucru pare a fi prea evident, dar este greu într-un mediu de birou când sunt întotdeauna întâlnite mese primite de la întâlniri din bucătăria principală (după ce ați mâncat propria dvs.)

Branché:

Mi-e dor de ritualul meu de dimineață cu cafea, dar l-au alungat cu Dandy Blend. Încă mai trebuie să fiu mai bine să beau mai multă apă, dar până acum observ că mă simt mai "fizic și mental" deschis! (

)> Credit: LEAFtv

Ziua Doisprezece Sam:

Aveam un bulion de oaie de pui încărcat și apoi am luat o LUNGĂ la Promenadă. A fost anulată metoda A.M. scutura. Am mers la prânz la ferma Malibu, dar observ că plecarea la masă este

într-adevăr

greu. Cele mai multe locuri au soia, mierea sau porumbul în tot - în special lucrurile care țin de sănătate. Am avut o bucată de somon delicioasă cu legume și am luat două boboci de orez alb care vin cu ea. Hope: ( Ziua treisprezece Sam: Destul de epuizată astăzi, încep să mă plimb rapid mai repede. Am avut o întâlnire la Cafeneca Gratitudine, așa că am avut o salată și o ceașcă de supă azi, știam despre întâlnirea de cină, dar nu puteam să-mi dau seama că am doar un shake în timp ce stăteam la biroul meu pentru pranz .. Citat direct din jurnalul meu: "Gătitul este ușor, ieșind să mănânce suge!"

Branché :

După curățarea și organizarea apartamentului meu în acest sfârșit de săptămână, anumite lucruri vin pentru mine, teme de iertare și pace. Nu mi-am dat seama că lucruri precum glutenul sau zahărul (dependența mea vinovată) mă împiedica să accesez mai mult ca si cum ar fi un chai cu aroma de vanilie, lapte de migdale si unt de migdale. a luptat cu pielea acneea din 2011. Aceasta este cea mai clară pielea mea a fost vreodată ... am putut plânge Fiind negru, suferă de hiper pigmentă astfel încât să știți un astfel de ciclu. Acest lucru mi-a dat speranță. Acum sunt doar nervos pentru a testa și a vedea ce pot să țin în dieta mea. Dairy nu a fost o problema, dar ca am spus de zahar si gluten (nu atat de mult pâine, dar fiind mai atenți la paste) va fi interesant de vazut. Ziua Patruzeci

Sucursala: Am observat că somnul mare pe care l-am primit se schimbă. Încă dorm în noapte, dar nu mă mai simt așa de odihnit. Mă uit la ea doar ca parte a procesului. În timp ce mă simt obosit, nu simt greutate sau lumină care este bună!

Ziua Cinci

Sam: S-au trezit STARVING și a trebuit să aibă o lingură de unt de migdale care să însoțească mișcarea curată. Branché și cu mine am aflat că înghețata de la Kippy's Ice Cream din Santa Monica servește înghețată aprobată cu curățenie, MULTUMESC! M-am dus la sala de gimnastică după muncă și mâinile mele s-au simțit mult mai ușor, poate pentru că mă simt "mai ușoară"?

Ziua Șaisprezece

Sam: Absolut bolnav de mirosuri. Senzație de FOMO pentru că a fost recent un pustnic total. Cel puțin mă îngăduiesc să-mi fac griji de sine cum ar fi să lucrez și să maschez. Sunt foarte entuziasmat de a fi din nou social, desi

Branché:

Am incercat sa fac un pui de curry cu orez brun, dar trebuie sa-mi fac practic abilitatile de a face curry :) Somonul si puiul sunt proteinele mele preferate, nu au fost incluse în acest curat, sunt destul de sigur că voi muri. Am încercat o mulțime de paste de orez brun în timpul acestei curățări și sunt încântat că nu cred că mă voi întoarce la alt fel după asta! credit: LEAFtv Tortilla de orez brun cu avocado și tot bagheta condimentat, fiert cu ulei de avocado și pătată cu patrunjel

Ziua Șaptesprezece Branché:

Sam mi-a arătat cum să fac o tortilla de orez brun cu avocado și gloria care este totul - bagel condimente de la Trader Joes. ATAT DE BUN. De fapt, îmi place să fac imediat după lucru o mică gustare înainte de a se agita cina. Da și mai mult da! Totusi simt foarte obosit, dar stiu ca doar corpul meu se adapteaza la lipsa cofeinei si zaharului. Încă dormi noaptea!

Ziua optsprezece

Sam: Doar câteva zile au plecat YASSSS. De asemenea, tocmai a descoperit cacao fierbinte de la cafenea. Este minunat și o tratație totală (dar curați aprobat!)

Ziua nouăzeci

Branché: În prezent, poftă: data "înghețată" Sam și cu mine am avut câteva săptămâni înapoi! Poate că va fi tratamentul meu post-curat! De asemenea, mă întorc la sinele meu normal, din punct de vedere energetic. Încă făcând amestec dandy dimineață, dar nu mai simt că am nevoie de

cafea sau cofeină când mă trezesc! Mi se intampla minunate

Ziua Twenty Sam: Sunt atat de fericita incat am avut capacitatea de a veni atat de departe, chiar si cu cateva mici spate, cum ar fi sa nu iau suplimentele si chefurile minore. Părinții mei ajung în oraș la două zile după ce curățarea sa terminat, așa că cel mai probabil nu voi reuși să reintroduceți încet ingredientele în dieta mea pentru a vedea cum fiecare dintre ele îmi influențează corpul (ceea ce este recomandat). Dar mă simt mai mult în controlul apetitului și a alegerilor mele. Pielea mea este cu siguranță strălucitoare, dar de fapt nu am pierdut nici o greutate. Ziua douăzeci și unu

Sam:

S-a făcut! (Aproape) Nu vreau deloc cafea sau zahăr. Nivelul meu de energie este atât de echilibrat, nici măcar nu cred că trebuie să mă întorc la cafea. Cu toate acestea, am avut matcha în fiecare dimineață, care cu siguranță are cofeină în ea, așa că nu am mers curcan rece. Literalmente tot ce vreau este un mic burrito cu ouă, cartofi și roșii. Cea mai grea parte pentru mine a fost micul dejun, nu mi-a plăcut foarte mult cina. Dacă nu mă simțeam ca un shake, era apa de nucă de cocos și amestecul de ciocolată se amestecă ... era un fel de lapte de ciocolată. Nu ca densitate nutritivă ca ceea ce este preferat, dar a fost singurul lucru pe care mi-am dat seama că am nopți. Branché:

Am făcut-o! A fost o experienta incredibila. Chiar am fost șocat / surprins de cât de multă minte și de suflet mi-ar fi venit în timpul acestei curățiri. A fost un proces foarte puternic. Am ascultat în trecut din motive religioase, de asemenea timp de 21 de zile, dar nu cu acest regim alimentar. Acest lucru ma ajutat să realizez că multe lucruri chiar mă împiedică să "simt" sinele meu adevărat: în special zahăr și gluten. Încă nu cred că ar fi trebuit să ne trăim viața fără sos de roșii, dar aș încuraja pe toată lumea să țină matcha și dandy amestecate în cămară. Trebuie să recunosc că mi-a fost dor de miere! Cea mai grea parte a fost cu siguranta ora cina. Când vii acasă, vrei să mănânci ceva cald. Dar având acest tip de dietă mi-a făcut de asemenea să-mi intensific jocul și să fiu grijă de mine, întotdeauna când am pregătit prânzul pentru a doua zi.

credit: LEAFtv RECAP:

Sam: Această curățare ma făcut mai conștientă de sine decât am fost vreodată. Conștient de poftele mele și de adierea mea nebună la gluten, aceasta a fost cea mai grea parte între tot (cafea, alcool, zahăr, lactate incluse!). De asemenea, mi-am dat seama cum cercul meu social este atât de dependent de băut, vreau să-l extind, pentru că m-am simțit cu adevărat "singur" în timpul curățării în cele mai multe săptămâni (ceea ce este bun și rău). Am lucrat foarte mult și nu sunt sigur dacă acest lucru a împiedicat orice posibilitate de scădere în greutate, dar antrenorul wellness a spus că "corpul tău folosește atât de multă energie pentru a detoxifia, când începi să lucrezi, re-direcționezi acea energie". Dar, a fost singurul lucru pe care l-am putut face în weekend pentru a ieși din casă! Sunt puțin îngrijorat de ce corpul meu nu a putut suporta suplimentele (știu atât de mulți oameni care au făcut programul și au avut probleme de zero), dar am continuat să acord atenție și să fiu atenți. In general, sunt extrem de fericit ca am mers in aceasta calatorie si l-as recomanda oricui simte nevoia sa apese butonul de resetare, nu numai pe dieta lor, ci si pe intreaga lor viata.

Branché:

oricine face acest lucru curat, oferindu-vă o șansă de a experimenta cu adevărat ceea ce corpul tau simte într-o stare curățată. Sunt mândru că am reușit să o fac serios fără a înșela! Sunt recunoscător Programului curat pentru această experiență; a fost primul meu curat oficial și am beneficiat atât de mult în diferite moduri. Cu siguranță o voi face din nou, sau chiar și pentru o versiune de resetare de 3 sau 7 scurte, mai târziu în cursul anului

Aflați mai multe și înscrieți-vă pentru program în acest fel

Pin