Plante Interioare Care Îți Pot Curăța Aerul

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Ceea ce ne place despre plante - mai mult decât vibrațiile lor zen - este capacitatea lor de a curăța aerul din jurul tău. Cantitatea de poluanți care plutesc în jurul locuințelor noastre, fie în produse de curățare, adeziv, vopsea sau mobilier, este abundentă. Deci, ce mai bun mod de a combate aceste toxine înfricoșătoare decât de a aduce o frumusețe de viață a plantelor în casa dvs.? Continuați să obțineți verde dvs. cu aceste 5 plante:

credit: Unsplash

Boston Fern

Nu numai că Boston Fern ajuta la restabilirea umidității în aer, dar facilitează și îndepărtarea formaldehidei, care se strecoară în aer prin produse de curățare, mobilier și materiale de construcție. De asemenea, vă ajută să filtrați poluarea care poate ajunge cu ușurință în casa dvs. prin traficul din apropiere (o problemă majoră pentru locuitorii noștri din oraș).

Peace Lily

Crinul de pace are unul dintre cele mai bune nume de plante, nu? Și frumoasa ei floare în formă de scoică (una dintre puținele plante de interior care înflorește) este combinația perfectă a frumuseții și funcției. Această plantă este minunată pentru combaterea sporiilor de mucegai periculoase și a mucegaiului și ajută la filtrarea calității generale a aerului.

Plante de cauciuc

Această plantă crește înaltă și robustă, iar estetic este gorg dacă mergeți pentru copacul boho - Priveste in casa. Statutul său este un adevărat indicator al rezistenței sale: această plantă are un nivel redus de întreținere, ușor de dezvoltat și poate să prospere în lumină slabă. Din acest motiv, grosul, cauciucul (de aici si numele) lasa sa ajute la eliminarea toxinelor, in special a formaldehidei, din interior.

Palms

Aduceti tropicalele in casa dumneavoastra cu cateva frunze noi. Sa spus că palmierul are capacitatea de a umidifica aerul într-o asemenea măsură încât să facă din soiul cumpărat magazinul învechit. De asemenea, planta ajută la eliminarea toxinelor precum monoxidul de carbon, benzenul și formaldehida.

Limba maternă

Această plantă este cunoscută pentru a elimina peste 107 de poluanți frecvent întâlniți în case și este, de asemenea, un furnizor abundent de oxigen. O altă plantă rezistentă, poate dura săptămâni fără udare - deci este ideală pentru cineva care caută ceva de întreținere redus (sau este uitător).

Ne-am dor de orice? Dish în comentariile!

Pin