Ceaiurile Mele Favorite Și Beneficiile Lor

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Ceaiul de băut a fost mult timp asociat cu beneficii pozitive pentru sănătate. Indiferent de preferința ta de ceai, vestea bună este că toate tipurile sunt bune pentru tine. Distractiv - știați că multe tipuri de ceai provin de la aceeași plantă? Diferența dintre ceaiul negru și verde sau alb este de fapt modul în care este procesat! Există atât de multe ceaiuri, și fiecare are beneficii diferite pentru sănătatea și bunăstarea ta. Iată cele 5 ceaiuri preferate și avantajele lor:

credit: Unsplash

  1. Ceaiul negru - Fiind cel mai puternic cafeniu din toate soiurile, acesta este ceaiul pentru care am nevoie atunci când am nevoie de un pick- sus. Uneori mănâncă prea multă cafea, iar eu știu că nu sunt singurul care se întâmplă asta (sper!). Când observ că dependența de cafea nu mai are control, o voi schimba cu ceai negru - îmi dă același impuls energetic, dar fără efectele secundare care nu sunt atât de plăcute. Ceaiul negru este încă plin de antioxidanți, dar deoarece este prelucrat mai mult decât oricare dintre celelalte ceaiuri, acesta nu are la fel de multe beneficii pentru sănătate.

  1. Ceaiul verde - Beneficiul cel mai frecvent asociat consumului de ceai verde? Ai ghicit - pierderea in greutate. Ceaiul verde este renumit pentru capacitatea sa de a stimula metabolismul, dar este, de asemenea, foarte bogat in antioxidanti. Imi place sa bei o ceasca de ceai verde in dupa-amiaza - se lauda cu antioxidantii de 10 ori ca o ceasca de ceai verde normal! Matcha vine sub formă de pudră și se poate transforma ușor într-o latte prin adăugarea unor migdale aburite sau a unui lapte de soia.

  1. Ceaiul alb - Acest ceai puternic vă poate ajuta cu totul, de la prevenirea cancerului și a afecțiunilor cardiovasculare la îmbunătățirea sănătății orale. Deoarece ceaiul alb este cel mai puțin procesat, acesta păstrează cei mai mulți antioxidanți comparativ cu celelalte tipuri. Nivelele ridicate de antioxidanți ajută la menținerea sănătății pielii și la protejarea pielii de efectele nocive ale soarelui.

  1. Ceaiul din plante - Ceaiurile din plante fără cofeină sunt perfecte pentru a bea în orice moment al zilei, . În funcție de ce ceai pe bază de ceai beți, poate ajuta cu greață, răceală, indigestie, stres, tulburări de somn și multe altele. Favoritele mele sunt ghimbirul (mărimea buruienilor), musetelul (ajuta la adormire) și balsamul de lamaie (uimitor pentru reducerea stresului).

  1. Ceaiul Oolong - Ceaiul Oolong are un gust uimitor și are o sumă destul de decentă de cafeină, deci este minunat pentru îmbunătățirea abilităților de gândire și pentru creșterea vigilenței mentale. Orice alte beneficii? Prevenirea cancerului, a cariilor dentare, a osteoporozei și a bolilor cardiace sunt doar câteva dintre beneficiile asociate cu consumul de oolong. Toate aceste beneficii pot fi atribuite la un conținut ridicat de polifenol (un tip de antioxidant) în oolong.

Ce este ceaiul tău preferat și care sunt unele dintre beneficiile pe care le-ai văzut din consumul acestuia?

Pin