Remedii Naturale Pentru Herniile Hiatale

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

O hernie hiatală provoacă disconfort extrem în timp ce mănâncă și dormește pentru unii oameni, în timp ce alții nu știu nici măcar că au unul. O hernie hiatală apare atunci când o parte a stomacului urcă în esofag prin diafragmă. O hernie hiatală provoacă cele mai multe din aceleași simptome ca arsurile la stomac sau boala de reflux acid. Aceste simptome includ o arsură în piept, dificultăți la înghițirea alimentelor, dureri în piept și erupții excesive. Din fericire, există modalități naturale de a trata o hernie hiatală.

Remedii naturale pentru Herniile Hiatale

Uleiul de Primrose de seară

Aveți posibilitatea să luați ulei de primroză sub formă de suplimente pentru a trata hernia hiatală. Se recomandă administrarea unei doze de 1.000 până la 2.000 de miligrame de ulei de primăvară de seară, care poate fi utilizată sub formă de capsule. Acest tratament natural pentru hernia hiatală conține acizi grași care ajută la digestie și reduc inflamația esofagului și a stomacului.

Suplimentele enzimatice digestive

Este o idee bună să adăugați enzime digestive în dieta dumneavoastră sub formă de suplimente. Acest lucru va ajuta la creșterea enzimelor din organism. Pentru cele mai bune rezultate, luați acest supliment cu o oră înainte de a mânca ceva. O cantitate de 1000 de miligrame pe zi este o doză bună pentru a lua enzimele digestive.

Sucul de Aloe Vera

Sucul de Aloe vera este bun pentru ajutor în digestie, ceea ce reprezintă o problemă majoră în cazul herniilor hiatale. Beți un pahar de suc de aloe vera înainte de fiecare masă pentru a ajuta la tratamentul herniilor hiatale. Sucul de Aloe vera sa dovedit a fi un mare ajutor în bolile gastrointestinale.

Plante medicinale

Există o mulțime de plante medicinale pe care le puteți folosi pentru a trata hernia hiatală. Acestea includ rădăcina de lemn dulce, semințele de fenicul, ulmul alunecos, sorrelul de oaie și nucul negru. Aceste plante ajută la digestie. Aceste plante medicinale pot fi utilizate în trei moduri diferite pentru a trata o hernie hiatală. O modalitate este de a le folosi împreună în formă pulbere și de a bea cu apă, altfel de a le consuma cu ceai de ghimbir proaspăt, iar modalitatea finală de a lua aceste plante este forma de capsulă.

Calcium Phosphorica

disconfort sever legat de o hernie hiatală, administrați trei până la patru comprimate de fosfor de calciu. Acest supliment natural vă poate ajuta să dormiți mai bine pe timp de noapte și să ajutați la scăderea arderii și a durerilor în piept. Fosfatul de calciu poate înlocui, de asemenea, sărurile minerale care promovează producția de celule sănătoase.

Pin