Tratamentul Natural Al Circulației Sanguine Slabe A Piciorului

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Scăderea circulației piciorului poate cauza picioare reci, furnicături sau chiar edem. După ce ați vizitat medicul și ați stabilit că cauza circulației dumneavoastră slabe nu este periculoasă, există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți în mod natural circulația. Îmbunătățirea circulației vă va ajuta să vă simțiți mai bine și să ajutați simptomele să se îmbunătățească sau să dispară.

Circulația sănătoasă a picioarelor

Ciorapi de compresie

Ciorapii de compresie sunt de obicei prima linie de tratament pentru circulația sanguină slabă. Acestea oferă un mijloc natural de a oferi sprijin venelor și de ai încuraja să pompeze mai eficient sângele înapoi în inimă. Mulți oameni care suferă de edem la nivelul picioarelor lor vor avea parte de ușurare atunci când folosesc ciorapi de compresie.

Exerciții fizice

Exercițiile fizice, cum ar fi mersul pe jos, alergatul, înotul și aerobicul contribuie la îmbunătățirea circulației sângelui piciorului. Mișcarea suplimentară încurajează circulația sângelui și pomparea înapoi în inimă. Exercițiul va ușura adesea picioarele reci, va îmbunătăți furnicatul și va diminua edemele.

Înmuiere

Dacă picioarele sunt reci sau edemul este deranjant, încercați să vă îmbibați picioarele și picioarele într-o baie caldă. Căldura ajută vasele sanguine să se relaxeze și să promoveze mai mult circulația sângelui în picioare și picioare

Elevate

Ridicați picioarele și picioarele deasupra inimii pentru a vă ajuta să îndreptați lichidul spre inimă. Mulți medici recomandă ca pacienții să se culce cu picioarele deasupra inimii lor timp de cel puțin 30 de minute în fiecare zi. Acest lucru vă va ajuta în special dacă circulația proastă a piciorului a provocat edeme.

Masaj, acupunctură și chiropractică

Luați în considerare utilizarea masajului, acupuncturii și îngrijirea chiropractică pentru a ajuta la circulația piciorului. Masajul poate ajuta la stimularea manuală a circulației, în timp ce acupunctura și îngrijirea chiropractică se ocupă mai mult indirect de flux și aliniere în organism. Fiind deschisă acestor tehnici alternative vă poate ajuta să vă asigurați că veți putea să vă îmbunătățiți în mod natural sănătatea fără a folosi medicamente.

Pin