Hiit Workout

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Dacă aveți doar 10 minute pentru a vă face un antrenament bun, HIIT (antrenament de înaltă intensitate) va fi cel mai bun prieten al tău. Atunci când practicați o antrenament HIIT, vă exercitați toată energia în exercițiu pentru o perioadă scurtă de timp (gândiți 1 minut!) Lovind diferite părți ale corpului. Studiile arată că această exercițiu pe termen scurt asociat cu odihna arde mai multă grăsime și ajută metabolismul rev mai repede decât cardia constantă. Ne-am alăturat echipei Sophie Jaffe pentru a-și împărtăși antrenamentul de la HIIT la domiciliu atunci când nu are suficient timp și resurse. Si, promitem, vei face 100% sa spargi o transpiratie. Uita-te la urmatorul video si incepe:

Cateva pointeri:

  1. SQUATS: Coborati o gantera sau un clopot puteți trece peste acest pas sau să vă improvizați cu un articol de uz casnic (sau copil ?!) dacă nu aveți echipamentul. Asigurați-vă că picioarele sunt largi cu degetele de la picioare. Degetele de la picioare trebuie să fie sub genunchi. 1 minut!
  2. CORE: Brațele sunt drepte și articulațiile sunt stivuite, într-o pică. Aduceți genunchiul drept la cotul drept, apoi lăsați genunchiul la cotul stâng. Concentrați-vă pe miezul dvs. și păstrați-vă stoarcerea burta! Repetați și accelerați 1 minut!
  3. ARMS: Intrați în partea de sus a tablei, înfășurați încheieturile sub coatele și umerii. Ridicați-vă șoldurile în sus, îndoind coatele în sus și în jos pentru a lucra cu tricepsul. Credit: LEAFtv
  4. 1 minut!
  5. REPETI ACESTE EXERCISI PENTRU 3 RUNURI!

Nu uitati 1 minut de intindere, vizionati videoclipul de mai sus pentru a vedea ca Sophie va conduce prin ea.

Urmați Sophie pe Instagram @ sophie.jaffe, și vizitați thephilosophie.com pentru amestecurile sale de super-mâncare!

S-ar putea să vă placă: 5 Exerciții de făcut în orice cameră

Pin