Stiluri Pentru Femei Grele Scurte

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Atunci cand esti scurta si cam greoaie, poate fi descurajatoare. Cand iti schimbi prin reviste si navighezi prin magazinul tau preferat, mai ales atunci cand descoperi ca majoritatea celor mai recente moda este pentru figuri mai înalte, mai subțiri. Cu toate acestea, există sfaturi și trucuri pentru a vă îmbrăca corpul și pentru a profita la maximum de ceea ce aveți.

Plus-size nu trebuie să însemne frumpy

Stripes vertical

Îmbrăcăminte cu dungi verticale, cum ar fi pantaloni , tricouri și jachete, vă va face să vă simțiți mai lungi, mai puțini și, în cele din urmă, mai înalți și mai subțiri.

Dungile orizontale, care sunt dungi care se rostogolesc dintr-o parte în alta, creează iluzia lățimii în loc de lungime , care vă pot face să arătați mai grei și mai scurți decât înălțimi și mai subțiri.

Light vs. Dark

Decideți dacă sunteți un măr sau o pară. O femeie in forma de mere este cea care isi duce cea mai mare parte din greutatea ei pe partea de sus, in timp ce o femeie in forma de para este cea care isi transporta cea mai mare parte a greutatii pe fundul ei.

Universala, culorile inchise sunt mai slabe si, de obicei, tipuri de corpuri. Cu toate acestea, dacă doriți să purtați culori ușoare deoarece aveți nevoie de variante, purtați-le strategic. Dacă aveți o formă de pară, ați putea purta culori închise la fund și culori deschise pentru a crea iluzia unui fund mai mic și a unui vârf mai mare. Dacă ești în formă de mere, poți purta opusul, care este culoarea luminii de jos și culorile întunecate, pentru a crea iluzia unei forme mai proporționale.

Evitați pantalonii pliați

ca un detaliu interesant pentru jazz, ceea ce poate fi considerat simplu, pantaloni scurți, dar pliurile sunt, de asemenea, notorii pentru adăugarea de puf în plus față în față, care este în esență extra în jurul zonei inferioare a burtei pe care nu o

Rochii și fuste A-Line

Rochiile și fustele tăiate la o linie A sunt universal flatate pentru majoritatea femeilor. O linie A se potrivește strâns la cea mai mică parte a taliei și se aprinde pentru a crea o cifră de sticlă de oră. Pentru că ele scot soldurile, ele camuflează simultan șoldurile și coapsele mai mari pentru femeile în formă de pară, dar deghizează și faptul că șoldurile și coapsele pot fi mai mici proporțional cu vârful unei femei în formă de măr. Dacă aveți o formă de pară, căutați linii A simple, fără brățări. Dacă sunteți în formă de mere, căutați linii A care au detalii de-a lungul laturii fustei, cum ar fi maneci sau buzunare pentru a crea iluzia unei proporții mai mari.

V-Neck Tops

Topuri sau rochii cu un neck-neck neckline sunt excelente pentru alungirea trunchiului și deschiderea neckline-ului, care este mai măgulitoare decât închiderea completă. V-gâturile sunt, de asemenea, minunate pentru flattering și, uneori, chiar pentru a minimiza un bust mare.

Pin