Rețete De Zahăr Fără Zahăr

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Adăugarea de zahăr la blocajele de fructe de casă a fost în mod obișnuit necesară pentru a obține un blocaj bine stabilit. În loc să faceți blocaje de fructe cu zahăr, utilizați pectină specială formulată pentru a face fructele în blânde delicioase, fără a adăuga zahăr. Gustul gemului de fructe fără zahăr suplimentar este cu siguranță un tratament minunat.

Pectina

Vizitați barryfarm.com (consultați resursele) pentru a achiziționa Pectina Pomona. Pachetele conțin pulbere de pectină, praf de calciu și instrucțiuni complete și rețete pentru a crea o varietate de blistere diferite de zahăr fără zahăr.

Pregătiți fructele

Utilizați căpșuni, zmeură, mure, cireșe, dude sau afine pentru blocaje de fructe. Alte fructe care sunt potrivite pentru gemul fără zahăr sunt kiwi, prune, ananas, pere, piersici, smochine, mango și caise.

Spălați toate fructele bine. Scoateți toate cocoși și tulpini. Îndepărtați pielea și tăiați fructele. Scoateți orice semințe și gropi, dacă sunt prezente

Mash fructele cu un masher de cartofi.

Make Apă de calciu

Amestecați ½ linguriță pulbere de calciu alb și ½ cană de apă într-un borcan mic. Se agită bine să se combine. Acest amestec păstrează timp de câteva luni în frigider.

Faceți blocajele

Așezați 3 căni de fructe și 1/4 cană de suc de lămâie, făină de căpșuni, afine, kiwi, zmeură, mure, cireșe, prune sau ananas într-o tigaie de sos. Adăugați 2 lingurițe de apă de calciu și amestecați bine. Măsurați 1 cană de suc de fructe concentrat într-o cratiță separată și fierbeți. Se toarnă concentratul într-un blender și se combină cu 2 lingurițe de praf pectină. Procesați până la amestecare. Se încălzește apa de fructe și de calciu până se fierbe și se adaugă sucul și amestecul de pectină. Se amestecă continuu timp de un minut. Se fierbe din nou și apoi se îndepărtează din căldură.

Se prepară 3 cesti de fructe dulci și 1/4 cană de suc de lămâie într-o cratiță mare, făcând cireșe, pere, mango, piersici, caise sau gem. Adăugați 4 lingurițe de apă de calciu și amestecați bine. Urmați instrucțiunile de mai sus, cu excepția adăugării a 3 lingurițe de pudră de pectină la concentratul de fructe în loc de 2 lingurițe

Randamente și depozitare

Aceste rețete fac aproximativ cinci cești de gem. Păstrați blocajele într-o baie fierbinte de apă timp de zece minute sau înghețați blocajele pentru depozitare extinsă. Dacă este păstrat la frigider, blocajele se vor păstra timp de aproximativ trei săptămâni. Blocajele pot schimba ușor culoarea, dar acest lucru nu va afecta calitatea sau aroma.

Pin