Acest Paste Verde Pesto De 15 Minute Este O Perfecțiune Pură

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Castravetele se prăjeau într-un foc deschis ... mai mult ca hostessul de petrecere acoperit cu făină și plâns - și stresul de a găti o sărbătoare care se întâmplă în T minus 15 minute. Artistii trebuie sa impresioneze, dar de multe ori inseamna sa iei retete elaborate, fanteziste, care te pun pe cap. De asemenea, asigurarea că toți prietenii cu diete speciale pot mânca, de asemenea, este mult pe tine. Un sfat: păstrarea lucrurilor simple nu înseamnă compromiterea celor mai înalte ambiții ale partidului de vacanță. Iată o rețetă de prezentare pentru un paste de pesto prietenos cu veganul, care vor să-i placă cel puțin toată lumea ca pe o farfurie sau pe cea principală. Este atât de bogat și de busuioc, atât de dinamic, încât nimeni nu va putea să-și refuze perfecțiunea. Cea mai bună parte: durează 15 minute sau mai puțin pentru a face și este atât de ușor . Dacă puteți fierbe apă și apăsați un buton, puteți face acest lucru. Pastele noastre pentru acest lucru sunt penne clasice, pentru că ne place modul în care pestoul cremos devine prins în centrele goale. (Pentru prietenii tăi fără gluten, orice paste făinoase de orez sau paste făinoase de quinoa) Um, mac și brânză cine?

Paste de Pesto Vecto

Randament: 4 până la 6 porții

Ingrediente:

penne ⅔ ceașcă prăjită, plus ¼ ceașcă 1 lingură sare de mare 1 avocado coapte ⅓ ceașcă de busuioc 1 până la 2 catei de usturoi ⅓ ceasca de suc de lamaie 5 ½ linguri ulei de măsline 4 linguri de apă

Instrucțiuni:

Aduceți un vas mare de apă cu un vârf de sare până la fiert. Gatiti pasta al dente conform instructiunilor de pe ambalaj.

  1. Intr-un procesor de bucatarie (sau blender), adaugati cashews si sare de mare si se macina pudra fina. Puneți deoparte ¼ cești pentru servire
  2. Se adaugă avocado, busuioc, usturoi, suc de lămâie, ulei de măsline și apă la procesorul de alimente cu casheuri și se procesează până când sunt netede și cremoase.
  3. Opriți arzătorul de gătit. Lăsați-o deoparte ¼ ceasca de apa de paste fierte în, apoi se scurge pastele. Întoarceți pastele în oala mare. Gatiti putin ulei de masline si amestecati usor pentru a pastra pastele.
  4. Se adauga pesto-ul si se usuca usor in paste pana se combina bine. Dacă se dorește, se amestecă până la ¼ ceasca de apă de paste pentru o consistență de orci.
  5. Se transferă într-un bol de servire și se presară restul de coji de grâu deasupra. Încheiat și terminat.
  6. Împărtășește această rețetă cu prietenii tăi și ne etichetează în creațiile finale! @LEAFtv
Pin