Ce Fel De Alimente Vine Cu Vinul Malbec?

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

După ce a fost folosit în primul rând ca un amestec de struguri, Malbec a venit acum ca un singur soi și se cultivă în multe regiuni viticole din întreaga lume. Malbec este vinul semnat al Argentinei și a făcut un nou nume pentru el însuși cu iubitorii de vin roșu.

credit: Creatas / Creatas / Getty Images Femeie pe cale să bea un pahar de vin roșu

Malbec Caracteristici

ChristianJung / iStock / Getty Images Blackberry Jam

Malbec a fost denumit Merlot rustic din cauza caracterului său natural, lemnos. Acesta este, de obicei, un vin roșu cu un corp mediu, cu fructe roșii de prune și gem de mure. Aroma sau nasul este format din pământ și ciocolată. Malbec a devenit popular datorită versatilității sale și capacității sale de a se combina cu multe alimente.

Credit: pilipphoto / iStock / Getty Images Friptură la grătar

Malbec pereche foarte bine cu toate tipurile de carne roșie, cum ar fi gratar carne de vită, friptură la grătar, mignon fileu, friptură de friptură, carne de vită friptură, coaste și friptură. În timp ce bea, enzimele în carne roșie înmoaie taninurile vinului și își scoată fructele. Malbec, de asemenea, perechi bine cu tocanuri, cum ar fi bourguignon de carne de vită și stroganoff. Pâine de porc cu miel și mâncăruri de miel la grătar sunt, de asemenea, acompaniamente bune pentru Malbec.

Credit: carne de porc

: soponbiz / iStock / Getty Images Carne de porc cu salată

Carne de porc la gratar, friptura de porc sau carne de porc la grill sunt potriviri bune.

Pește grilat, somon și halibut

credit: Junghee Choi / iStock / Getty Images cum ar fi tonul, somonul sau halibutul sunt completate de Malbec și de taninurile sale ușoare.

Credit: AGfoto / iStock / Getty Images Roșie de pui cu legume și ierburi

Puiul de găină și curcanul se vor ridica bine (

): Bernd Jürgens / iStock / Getty Images Lasagna

Toate preparatele pe bază de tomate, cum ar fi ravioli, lasagna și cannelloni, se potrivesc bine cu Malbec, la fel ca roșii de fructe de mare sosuri cu sosuri, mucegaiuri si calamari

Credit: StockSolutions / iStock / Getty Images Placa indiana de curry

Nu sunt multe vinuri rosii care se potrivesc bine cu alimentele picante, dar versatilitatea si aciditatea naturala a Malbec face un meci bun pentru a se ridica cu mâncăruri mexicane, cum ar fi tacos de vită sau burri tos și feluri de mâncare indiene de curry, cum ar fi mielul sau carnea de vită.

Pin