Ce Fel De Lichior Merge Cu Ciorchinii De Miel

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Împerecherea alimentelor cu aperitivele potrivite, fețele și deserturile poate fi o provocare. Găsirea perechii perfecte de băuturi pentru a le lega împreună poate fi și mai dificilă. Dacă pregătiți o cină de miel pentru familia sau oaspeții dvs., există niște lichioruri, vinuri și beri pe care le puteți ridica, care vor accentua și echilibra aromele vasului de miel.

Arome bogate de scotch completează mielul de miel

Scotch

Un singur scotch de malț poate fi asociat bine cu o cină de miel. Serviți acest lichior înainte, în timpul sau după masă. Low Country Weekly recomandă un sos de ciocolată de cafea cu cotlet de miel. Arome bogate de ciocolată și espresso vor accentua destul de bine bogăția scotchului.

Tequila

O tequilă triplă distilată are o finisare extra fină, care poate chiar să scoată în evidență carnea de miel. Gustul butoațelor de stejar pe care tequila le-a îmbătrânit și fermentat adaugă o subtilă atingere băuturii. Adăugați niște rozmarin la reteta de miel pentru a scoate aroma de stejar. O salsa de castravete si mentă peste cotlete de miel la grătar ar fi de asemenea completă pentru aroma delicată de tequila.

Vodka

Vodka tărgelei negre are o aromă îndrăzneață și complexă. Împerecherea cu o farfurie de miel care conține o brânză puternică, ca și Gorgonzola, o poate lega împreună. Conținutul de grăsime din miel și bogăția brânzei vor echilibra conținutul puternic de alcool al vodcăi.

Vinul roșu

Există mai multe vinuri roșii pe care le puteți combina cu chifle de miel. Conținutul de grăsime din miel ajută la echilibrarea amărăciunii și a conținutului ridicat de tanin din vinul roșu. Shiraz, Chianti, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt toate perechi bune de vin pentru cotlet de miel. Cabernet Sauvignon poate oferi cireșe negre, ciocolată, anason, coacăze și aromă de condimente la masă. Pinot Noir are note de ciocolată, trufe și piper verde. Shiraz are arome de cireș negru, piper, nuci și mirodenii. Chianti este un vin roșu cu un corp plin de bogăție. Alegeți un roșu care se potrivește cu gustul dvs. sau încercați câteva feluri diferite cu mielul pentru a vedea care arome ale paletei și preferinței dvs.

Bere

Dacă nu sunteți băutură de băuturi sau băuturi de vin, nu vă faceți griji, puteți încă găsiți o pereche alcoolică pentru miel. O bere palea de bere funcționează bine cu acest fel de fel de mâncare, deoarece aroma sa nu este prea puternică. Acest tip de brânză este mai blândă, mai dulce și mai atentă decât în ​​cazul altor bere mai amare. Un portar este un butoi negru, de malț, care merge bine și cu mielul. Ambele tipuri de bere accentuează pământul mielului fără a vă umbri în farfurie. Companiile dvs. locale de fabricare a berii vor avea cel mai probabil un bun ala pal sau portar pe care îl puteți împerechea cu masa.

Pin