Ce Să Aduceți Ca Oaspete La Petreceri De Vacanță

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Dacă am învățat ceva ca adult, nu vreți să fiți cel care merge într-o petrecere de vacanță cu mâna goală. Dacă o faceți, este mai mult decât probabil intenționată, dar oricum, veți simți mult mai bine știind că ați contribuit la seara într-un fel și, sperăm, ați făcut lucrurile un pic mai ușor pentru gazdă. Nu trebuie să faci nimic extravagant, dar chiar și cele mai mici dintre gesturi pot merge mult.

credit: Unsplash

Vin sau o sticlă de lichior

vin sau o sticlă de lichior cu tematică de vacanță. Mai mult decât probabil, va fi util în timpul petrecerii și va contribui la festivitatea serii. Dacă gazda este un bun prieten, încercați să ridicați ceva despre care știți că sunteți deja fan, astfel încât să o puteți salva și să vă bucurați mai târziu dacă ar dori.

O fel de mâncare sau un aperitiv

De obicei, o petrecere de vacanță nu poate avea niciodată prea multă mâncare pentru a se înțepa, astfel încât aducerea micului dvs. preparat favorit mic sau a aperitivului va fi mult apreciată. Acesta poate ajuta să știți în prealabil despre orice alergii sau dacă gazda gătește un anumit stil de mâncare. În acest fel poți să faci mâncarea potrivită și să nu te arăți cu ceva mediteranean când restul hranei este confortul tradițional. Check out aceste retete video pentru optiuni simple: Strawberry, Prosciutto & Avocado Crostini, Ciuperci de ciuperci de Spanac si de Anghinare sau aduceti o placa de branza asamblata din Franta.

Un cadou personal pentru gazda

(cum ar fi # 10 în Ghidul nostru cadou de vacanță pentru The Foodie) sau dopul de sticlă de vin este probabil neașteptat și va fi o surpriză binevenită. Nu există o cale mai rapidă spre inima cuiburilor decât pentru a le ajuta să facă ceea ce fac cel mai bine.

Bomboane în cutie / staniu de biscuiți

Ca și aducerea unui aperitiv, este întotdeauna bine să aduceți mâncare caz, un mic desert. Există nenumărate pachete de popcorn, cookie-uri și bomboane cu tematică de vacanță disponibile în această perioadă a anului, deci nu ar trebui să aveți o problemă în găsirea unei petreceri.

Aranjament floral de sărbătoare

Nu încetă niciodată să mă uimească câte aranjamente frumoase de flori de iarnă apar în această perioadă a anului. De la conuri de pin la panglici de aur strălucitoare, ești sigur că ești o lovitură atunci când umbli în ușă cu un aranjament de aruncare a maxilarului. Aruncați o privire la această ghirlandă de iarnă!

Care este darul tău de alegere ?! Împărtășiți-vă gândurile prin tweeting @leaftv!

Pin