Ce Vine Cel Mai Bine Cu Paste Și Sos Roșu?

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Sosul roșu înseamnă de obicei că vinul roșu este acompaniamentul potrivit, mai ales când este servit cu paste făinoase. Chianti, merlot și shiraz sunt trei vinuri roșii care se împerechează cel mai bine cu sosuri roșii, cum ar fi marinara.

Vinurile roșii sunt cele mai bune cu sosuri roșii

Chianti

Chianti, un vin roșu uscat obținut în principal din struguri sangiovese o pereche clasică pentru paste și sos roșu. Chianti produce un vin roșu de culoare roșu cu aromă de fructe de pădure și aromă de cireș și zmeură neagră, care se amestecă bine cu calitatea acidă a sosului roșu.

Merlot

Odată folosit în principal ca struguri de amestecare, merlot câștigat în popularitate ca un singur struguri varietal și este cel mai mare vin roșu vinde în Statele Unite. Merlot pereche bine cu paste și sos roșu de orice tip. Este un vin uscat, moale, plum, cu aromă netedă de ciocolată și coacăz negru.

Shiraz

Shiraz sau Syrah este vinul semnelor din Australia, dar este popular în întreaga lume. Shiraz este un vin roșu închis, de culoare închisă, cu aromă de fum și arome de zmeură și coacăz negru. Are o calitate a pământului care îmbunătățește sosurile roșii.

Pin