De Ce Se Pune Glicerina În Lichior?

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Prin procesul de încălzire și condensare, alcoolul poate fi eliminat din băuturi alcoolice sau fortificat cu glicerină. Este un proces complex care permite o bere fără alcool și vinuri fortificate. Glicerina sau glicerolul (în mod esențial, aceștia) este în mod natural dulce (de aproximativ 26 de ori mai dulce decât zahărul) și poate fi de asemenea utilizat în lichioruri ca agent de îngroșare și îndulcire

Glicerina este utilizată pentru a îngroșa lichiorii pentru a obține cocteiluri stratificate. > Ce este Glicerina

Glicerina este un lichid dulce, degustat, incolor, care, atunci cand este inghetat, nu ajunge ca un cub de gheata. Se îngheață într-o pastă gumă. De asemenea, are un punct de fierbere relativ ridicat. Glicerina poate fi dizolvată în apă sau alcool, dar nu în uleiuri. Pe de altă parte, multe lucruri se vor dizolva mai ușor în glicerină decât în ​​apă sau alcool. Deci, este un solvent bun.

Unde este Glicerina

Glicerina este un produs secundar natural al procesului de fabricare a săpunului folosind uleiuri, grăsimi și lianți. Majoritatea producătorilor de săpun comercial elimină glicerina pentru ao folosi în alte loțiuni și creme mai profitabile. Săpunul fabricat manual, de obicei mai scump decât săpunul obișnuit datorită conținutului său de glicerină, menține glicerina în săpunul său ca un produs de îndulcire a pielii și un instrument de marketing.

Prin intermediul unui proces complex de condensare și răcire, glicerina poate să fie folosit pentru a stimula conținutul de alcool al alcoolului sau a reduce la nimic, în funcție de locul unde procesul de condensare și răcire este oprit.

Cum funcționează?

Glicerina este o substanță chimică extrem de complexă care posedă proprietatea interesantă de a fi foarte higroscopic, care este un mod complicat de a spune că este foarte absorbant de apă. Va suge apa chiar din aer. De exemplu, dacă ați lăsa o sticlă deschisă de glicerină așezată pe contorul dvs. expus la aer, într-o perioadă relativ scurtă de timp, s-ar ajunge la 80% glicerină și 20% apă. Aceasta este o parte a principiului - o parte foarte mică - în spatele modului în care companiile de bere pot & bere nealcoolică

Lichioruri

Glicerina este, de asemenea, un îngroșător care poate fi adăugat la cordiali după cină pentru a-și îmbunătăți caracteristicile deja groase, evocate în procesul de distilare. Poate fi folosit și pentru creșterea densității anumitor alcoolice care le permit să fie stratificate într-o băutură alcoolică colorată.

Pin