10 Lucruri De Făcut La Domiciliu În Loc De A Ieși - Fără Implicare În Yoga Sau Meditație

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

A fost o vreme când seara și sfârșitul săptămânii erau rezervate pentru cea mai recentă nebunie a restaurantului, podeaua de dans. In zilele de azi? Vom lua un castron de casă macro, o sticlă de kombucha și cele mai recente serii de Planet Earth, vă mulțumesc foarte mult. Nu suntem singuri aici - rămânerea este total trending, și este tot pentru că mulți oameni sunt dorința un pic ceva numit de îngrijire de sine. Am înțeles - ești ocupat, sunt ocupat. Ei bine, ceva trebuie să dea, iar calendarul tău social ar putea fi așa. Dar asta nu înseamnă să fii condamnat la o viață plictisitoare și singură și la un caz perpetuu al FOMO. Ca scriitor independent și editor, care lucrează aproape în fiecare zi acasă, nu am niciodată sincer experiență plictiseală pentru o secundă - nu cu o întârziere a problemelor legate de National Geographic și o mulțime de proiecte personale la periferia mea. Iată 10 idei pentru a rămâne mai mult decât distrați acasă. Nici măcar nu trebuie să fiți un introvertit pentru a vă bucura de cele mai multe dintre acestea. Și nu vă faceți griji, busybodies-yoga și meditația nu sunt pe listă.

Citiți și citiți și citiți

Toată lumea ar trebui să citească mai mult. Nu contează ce; reviste de știință, reviste de modă, cărți de auto-ajutorare, romane paranormale de romantism - indiferent de gem. Nu mai este timp decât weekend-ul pentru a prinde toate titlurile nebune pe care le-ați marcat pe parcursul săptămânii. Și dacă escapismul este scopul aici, există milioane de titluri de ficțiune acolo scrise special pentru tine. Obțineți recomandări de la prieteni bine văzuți sau vizitați Goodreads.

Lucrați pe un proiect de pasiune

Vrei să influențezi lumea? Ei bine, este nevoie de timp, pe care să-l puteți aloca dacă vă concentrați cu adevărat. Acum este evident un moment încărcat politic în istorie, deci nu există lipsă de organizații care au nevoie de ajutor de la voluntari sau chiar de contractori interesați să facă bine. Sau, dedicați ceva timp să vă urmăriți propriile vise, cum ar fi construirea propriei dvs. afaceri pe o parte. Oricare ar fi fost asta care a fost în picioare în spatele mintea ta ca ceva de făcut "dacă am mai mult timp", du-te pentru asta.

Get Creative

Există și opțiuni nesfârșite aici. Găsirea unei prize de creație este atât de importantă pentru a trăi o viață bine rotunjită - să nu mai vorbim că poate scuti mult de stres. Dacă sunteți o persoană vizuală, puteți încerca întotdeauna să luați pictura sau fotografia. Sau începeți un blog, un podcast sau un canal YouTube despre absolut nimic-feministe, aventuri în wellness, trasee de frumusețe verde. Auto-exprimarea, fie în liniște, fie pentru o audiență largă, nu a fost niciodată mai ușoară.

Învățați-vă pe

Aruncați o cheie în planurile dvs. de spa-noapte pentru că ar fi prea ușoară. În schimb, să se angajeze să dobândească noi abilități. Cu YouTube și alte site-uri de învățare online, cum ar fi Skillshare și Udemy, puteți deveni un whiz la orice, de la chitară la codificare. Hei, poți chiar să te uiți la cursorii de la liceul tău și la colegii tăi prin Crash Course - gratuit și cu un lector care este probabil mult mai carismatic decât profesorii tăi vechi. Ah, internetul este o astfel de mină de aur.

Creșteți legumele, fructele și plantele medicinale

Indiferent dacă aveți spațiu în curte sau nu, învățarea modului de a crește alimente este practică, meditativă și plină de satisfacții. Roden's Life Organic și extensiile universitare reprezintă resurse excelente online pentru a fi fermieri urbani.

Experimentul în bucătărie

La fel ca și în casă, gătitul nu este doar un mod productiv de a petrece timp, dar poate fi și distractiv și să favorizeze un sentiment de bunăstare. Dacă aveți un deget negru și decideți împotriva cultivării propriilor legume, nu există nici o problemă - abonați-vă la o livrare locală de produse și vedeți ce bunuri surpriză ajungeți să lucrați cu fiecare săptămână. Un alt motiv pentru a nu fi nevoit să părăsiți casa!

Reproiectați spațiul dvs. de locuit

Crearea unui spațiu confortabil și primit vă face să rămâneți cu totul mai irezistibili. Dacă nu sunteți exact un vizionar atunci când vine vorba de design interior, aici este o scuză pentru a petrece ore pe Pinterest în căutarea de inspirație.

Joaca Hostess

Odată ce jocul tău de acasă și de gătit este pe punctul, este o ocazie perfectă de a invita prieteni la cină sau în noaptea unei fete. Să fim reali, acel timp cu care trebuie să facem față, mai ales dacă pentru fluturii sociale cu tendința de a se simți ascunsă. Asa ca nimeni nu se uita la

Confesiune: petrecerea de bachelorette a prietenei mele in Vegas sa incheiat cu cateva fete care se intorc mai devreme, iar restul dintre noi se jucau si dansau noapte în apartamentul adiacent. (A fost frig afară!) Pot spune sincer că a fost mult mai distractiv decât concertul Britney Spears de care tocmai veneam și oprirea obligatorie la TAO cu o seară înainte. Nu trebuie să te forțezi să fii o parte a mulțimii atunci când poți selecta gloanțele și să dansezi în pace cu prietenii tăi galbeni - sau de tine însuți!

Reconectați-vă cu cei dragi pe distanțe lungi

Înapoi când viața era despre toate ieșind, era ușor să piardă legătura cu prietenii și familia care trăiau departe. Amploarea celulară uimitoare, aplicația FaceTime și alte aplicații de mesagerie genială au făcut de acum încolo ușor conectarea. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că niciodată

nu trebuie să fie singuri acasă - fie că cei dragi sunt în oraș sau în întreaga lume, sunt doar un apel iMessage sau Skype.

Pin