12 Moduri Mici De A Vă Stimula Dimineața, Direct De La Profesioniști

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

1 din 13 Înainte

Dimineața vă fixează tonul pentru toată ziua, deci este important să fie plină de lucruri care fac te simti bine. Dacă nu ați văzut încă serialul YouTube Wake Up With, intrăm în casele liderilor de vârf din spațiul wellness pentru a obține o privire interioară în ritualurile lor de dimineață. Ce am învățat? Rețetele sănătoase, mișcarea și meditația sunt o trăsătură obișnuită printre elitele wellness, după cum probabil ați ghicit. Dar, există atât de multe sfaturi și trucuri mai puține care oricine pot include în rutina lor de dimineață. Parcurgeți-vă pentru a afla mai multe și dați-ne la cunoștință sfatul pe care veți încerca să-l încorporați în dimineața Dumneavoastră!

Elissa Goodman "Sucul tonic de sânge"

Elissa Goodman, jurist nutriționist și curățitor, cu un suc verde încărcat complet. Ingredientele sunt puteri nutriționale care au proprietăți incredibile de detoxifiere. Împreună, este o forță de curățare a sângelui intitulată: Blood Tonic . Veți avea nevoie de 1 pachet de țelină, 1 castraveți mic, 1 ciorchine de patrunjel, 1 grămadă de verdețuri de păpădie, 1 cm de turmeric, 1 cm de ghimbir și 1 lămâie. În plus, un storcător, bineînțeles. Dar, dacă nu aveți un storcător, puteți folosi un blender cu viteză mare, apoi înmoaieți pâinele printr-o pungă de lapte de pâine sau o pânză de brânză și salvați rămășițele pentru supă! Urmăriți-o pe Elissa să o facă aici și să o urmeze pe Instagram aici.

A.M. Băi și lapte de migdale de casă

Eric & Erin Balfour, fondatorii mărcii de uzură atletice de la Veneția, Electric & Rose, sunt simbolul #completelor. Eric jură într-o baie de dimineață (în timp ce Erin își face rutina de îngrijire a pielii), pentru a încălzi mușchii și pentru a fi energizați pentru această zi, pentru a citi știrile și a asculta podcasturile favorite. Erin face un lot obișnuit de lapte de migdale de casă pentru că 1) este ușor AF și 2) beneficiile pentru sănătate sunt incredibile, în comparație cu produsele cumpărate de magazin. Urmăriți întregul episod aici și urmați Electric & Rose pe Instagram aici.

Kelsey Patel Reiki și exerciții de respirație

Kelsey Patel este un antrenor de reiki și împuternicire a celebrităților, care practică ceea ce predică. Ea își începe dimineața cu Reiki Precepts și lucrări de respirație, înainte de a ieși chiar din pat. "Niciodată nu mă scot din pat, indiferent unde sunt sau unde călătoresc, fără să mă opresc și să-mi pun mâna pe inimă", spune Kelsey. Dacă vă treziți multă vreme anxious, aceasta ar putea fi o mare integrare pentru rutina dvs. de asemenea. Puteți include o simplă mantra, cum ar fi "Doar pentru ziua de azi sunt recunoscător", "Doar pentru ziua de azi sunt Ușor și Grație", "Doar pentru ziua de azi mă simt iubit", "Doar pentru ziua de azi sunt de acord" Doar pentru ziua de azi sunt Deschis ". Urmăriți întregul episod aici și urmăriți-l pe Kelsey pe Instagram aici.

Mona Dan's Tongue Reading

Mona Dan este acupuncturist și herbalist și fondator al Vie Healing. Începe ziua cu o lectură a limbii, pe care o puteți afla mai multe despre aici . "Limba este singurul organ extern pe care trebuie sa-l lasam sa stim cu adevarat ce se intampla pe plan intern", spune Mona. "Dacă te uiți la limba mea în spate, există un galben care arată că există căldură în corp, adică trebuie să fiu foarte atent în alegerea alimentelor care hidratează, răcire. Puteți vedea câteva fisuri care înseamnă că sunt prea puțin deshidratat, este și un pic ciudat, care arată starea mușchilor și a organelor mele, arată că sunt puțin obosit ". Urmăriți întregul episod aici și urmați-l pe Mona pe Instagram aici.

Sfaturi de productivitate ale lui Morgan DeBaun

În calitate de CEO și co-fondator al Blavity, o companie de tehnologie și media care urmărește să fie vocea pentru mileniile negre, din 21Ninety, o marcă concentrată pe femei care împărtășește toate lucrurile de sănătate, Morgan DeBaun știe un lucru sau două despre productivitate. "Energia mea și spațiul în care mă aflu reflectă vibrațiile pe care vreau să le pun în lume", spune Morgan. Un birou înconjurat de operele de artă din comunitatea ei și chiar zicale din copilărie îi ajută să rămână inspirată pe tot parcursul zilei. Urmăriți întregul episod aici și urmați-l pe Morgan pe Instagram aici.

Rugăciunea de îngrijire a pielii a lui Sam Negrin

Fiind un autoproclamat îngrijitor de îngrijire a pielii, Sam Negrin, redactor și producător executiv pentru LEAFtv, are un serios A.M. frumusete rutină. Sam se uită la asta ca pe "timpul meu", creându-și propriul spa ~ în confortul micului ei baie din Veneția. Chiar si cu un arsenal de frumusete impresionant pentru orice tip de ingrijire a pielii vai, ea crede ca frumusetea incepe si din interior. Deci, nu numai că își începe ziua cu un mini spa și masaj facial, dar cu o cafea super-alimentară și o rutină serioasă de suplimente pentru imunitate sporită, piele strălucitoare și metabolism. Urmăriți întregul episod aici și urmați-l pe Sam pe Instagram aici.

Meditația lui Miki Ash

Miki Ash este o instructor yoga și consultant creativ cu sediul în Los Angeles, ea este de asemenea o absolută GEM. Îi atribuim o parte din personalitatea ei frumoasă faptului că este incredibil de in-ton cu mintea și corpul ei, prin yoga și meditație. Sfaturile ei pentru a începe o practică de meditație? Găsiți un loc confortabil, prindeți un cronometru, obțineți confortabil și închideți ochii ... fără așteptări. Urmăriți întregul episod aici și urmați-l pe Miki pe Instagram aici.

Sesiunea senzorială a lui Branché Foston (Sage & Aromatherapy!)

Branché este un producător pentru LEAFtv și cunoscută pentru pozitivitatea, bunătatea și atitudinea inspirată. Recunoaște, este nevoie de muncă. Munca de sine. Începe în fiecare dimineață cu salvie și uleiuri esențiale, pentru a ajuta la curățarea spațiului și la atenuarea anxietății. Ea continuă cu o practică de meditație și afirmare alături de alterul ei, pe care oricine îl poate crea prin plasarea minunată a lucrurilor care sunt importante pentru tu într-un loc special al casei tale. O afirmație poate fi orice doriți să introduceți în viața voastră. "Sunt abundent, sunt puternic, eu sunt regină", ​​spunând că aceste fraze puternice pentru voi vă vor manifesta în realitatea voastră. Urmariti intregul episod aici si urmati-l pe Branché pe Instagram aici.

Kelly LeVeque's Supplements & Fab4Smoothie

Kelly LeVeque este un nutritionist holistic, antrenor de sanatate pentru celebritati si autorul celei mai bine vandute carti Body Love. Are o rutină intensă de suplimente pe care o ia dimineața cu un stomac gol, dar cu siguranță vă va consulta cu medicul înainte de a lua orice suplimente pe cont propriu. În general, suplimentele (cele comune cum ar fi probiotice, omega-3 și vitamina D) vă pot îmbunătăți considerabil nivelul de energie, pielea, starea de spirit și multe altele. Un alt tipar în A.M. rutină? Infamul ei Fab Four Smoothie! Un mic dejun iubit de clientii sai si explicat in cartea sa, formula smoothie include 1) proteine, 2) grasimi, 3) fibre si 4) verde. Urmărește-i tot episodul aici (rețeta inclusă!) Și o urmează pe Instagram aici.

Hannah Bronfman "Coffee Not Coffee"

Hannah Bronfman este fondatorul site-ului wellness HBFIT, un DJ internațional și ambasador al Adidas. Lucrarea ei are cele mai multe dimineții în mișcare, așa că credeți că cafeaua nu are nici un rol, nu-i așa? Gresit! Ea a împărtășit rețeta care o ține energizată și gata pentru ceva cu noi, și are un ingredient (nu atât de secret): rădăcină de păpădie! Se amestecă 2 lingurițe de amestec dandy (disponibile aici) cu superfoods și adaptogens cum ar fi praful prebiotic, puterea yin de Sun Potion, ulei MCT și apă fierbinte. Disclaimer: Am încercat-o, și a fost delicios . Poate îți poți lovi în sfârșit obiceiul tău de cafea, la urma urmei. Urmăriți întregul episod aici și urmăriți-l pe Hannah pe Instagram aici.

Sophie Jaffe Journaling

Sophie Jaffe este o femeie gravă care face totul: bucătar brut, fondator al companiei super-alimentare Philosophie, mama, profesor de yoga, nutriționist și mai mult . Cu doi copii (în curând 3!), Care conduc o companie și se ocupă de clienți, una dintre sfaturile ei de top de a rămâne pe urmele și adevărată pentru ea însăși este prin jurnalism. Ea recomandă păstrarea unui jurnal și a stiloului tău de pat, astfel încât să nu ai scuze, să o faci chiar înainte de a te culca și reciti dimineața sau chiar când te trezești. Nu te gândi prea mult la asta. Doar scrie! Urmăriți întregul episod aici și urmați-l pe Sophie pe Instagram aici.

Al patrulea & Heart's "Morning Goo"

Raquel Tavares este fondatorul companiei ghee care ia piețele de furtună, Fourth & Heart. Ea a lansat brand-ul cu doar câteva arome de unt de ghee și sa extins acum în ghee de pulverizare, ulei, pachete în mișcare și ghee ciocolată (zzzomg este uimitor). Deoarece ea este un expert în energia susținută (am menționat că se trezește la ora 6 dimineața?), Ea a împărtășit-o cu noi. Într-un castron mic, se amestecă părți egale vanilie ghee ghee, miere manuka miere și guarana, care este o rădăcină din Brazilia, cu efecte similare de ceai verde. Urmariti intregul episod aici si urmati 4th & Heart pe Instagram aici

Clatite la gratar cu unt de herb

Dimineata ta stabileste tonul pentru intreaga zi, asa ca este important ca este plin de lucruri care te fac sa te simti bine. Dacă nu ați văzut încă serialul YouTube Wake Up With, intrăm în casele liderilor de vârf din spațiul wellness pentru a obține o privire interioară în ritualurile lor de dimineață. Ce am învățat? Rețetele sănătoase, mișcarea și meditația sunt o trăsătură obișnuită printre elitele wellness, după cum probabil ați ghicit. Dar, există atât de multe sfaturi și trucuri mai puține care oricine pot include în rutina lor de dimineață. Derulați pentru a afla mai multe și dați-ne la cunoștință sfatul pe care veți încerca să îl încorporați în dimineața Dumneavoastră!

Pin