3 Legume Super Usoare Pentru A Creste In Interior In Aceasta Primavara

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Ridica-ti mana daca ai flip-o vreodata prin Modern Farmer sau ai parasit oameni nemaipomeniti de gradini de legume pe Pinterest sau Instagram. Mmhmm, și noi. Dar adevărul este că nu toată lumea are o curte spațioasă cu pământ fertil sau chiar o curte, de fapt, pentru asta. Și atunci este problema neglijentă a negilor - dacă nu știi, este opusul polar al unui deget verde.

Nu putem toți să fim acea persoană care este un bâzâit în cultivarea fructelor și legumelor acasă. Indiferent cât de ușor este că internetul este acela de a crește roșiile și căpșunile în interior, este destul de dificil. Roșiile necesită un soare amplă, iar căpșunile pot dura mai mult de un an la fructe. Dacă nu aveți o fereastră orientată spre sud sau o mulțime de răbdare, aceste așa-numite fructe "ușor de crescut" nu sunt pentru tine. Unii oameni investesc în sisteme hidroponice acasă, care au devenit destul de sofisticate și relativ accesibile și ușor de utilizat. Cei precum AeroGarden Ultra fac roșii de cireșe și salate verde în casă aproape nealterate. Dar dacă sunteți în căutarea pentru ceva mai puțin implicat (dacă citiți acest lucru, probabil că sunteți) aici sunt trei legume super-simplu vă puteți dezvolta cu siguranță în interior, fără o grevă.

Varza Alfalfa

Varza de Alfalfa sunt aproape prea ușor. Chiar și colegii de clasă pot - și chiar - să-i crească în clasă. Tot ce aveți nevoie sunt semințele organice de viță de vie (asigurați-vă că sunt etichetate special pentru germinare pentru a evita orice agenți patogeni sau contaminanți), un borcan de zidărie, o tifon și o bandă de cauciuc. Spălați semințele bine. Puneți 1 lingură de semințe în borcanul de mason și adăugați câteva centimetri de apă rece. Acoperiți deschiderea borcanului cu un prosop de burete, fixat de o bandă de cauciuc. Lăsați semințele să se înmoaie peste noapte la temperatura camerei. A doua zi, scurgeți, clătiți și din nou scurgeți semințele. Acoperiți din nou cu tifon și o bandă de cauciuc și lăsați borcanul să se așeze cu fața în sus, pe un suport de uscare, afară din lumina directă a soarelui. Repetați acest proces cel puțin de două ori pe zi, fără a lăsa semințele să se usuce complet. Acestea ar trebui să fie complet cultivate și gata de utilizare într-o săptămână sau mai puțin.

Microgreens

Microgreens este uimitor de a avea la dispoziție o salată proaspătă sau o garnitură. Frumusețea acestor, în comparație cu cele mai multe alte verdeațe, cum ar fi salata și spanacul, este că puteți crește multe dintre ele într-un spațiu mic - perfect pentru interior. Amestecurile de semințe Mesclun sunt o opțiune bună. Pentru un container, orice va avea gauri de drenaj - o cutie de salată a lui Trader Joe funcționează foarte bine. (Upcycling!) Adăugați aproximativ 1 1/2 până la 2 inci amestec organic umezită și lustruiți-l pentru o suprafață uniformă. Se presară semințele peste tot pe sol, apoi le presați foarte ușor în sol cu ​​mâinile. Setați un strat foarte fin de amestec uscat de gunoaie peste semințe. Așezați recipientul pe o tavă pentru picurare (capacul spălat al cutiei de salată). Apă ușor, umezind generos cu o sticlă de pulverizare, pentru a menține semințele în loc. Lăsați acest mic pat de plante să se așeze pe un pervaz însorit sau în lumini crescute și să păstrați solul umed. Microgreensele microsunete vor fi ale tale în decurs de 1 până la 3 săptămâni

Ceapa verde

Martie sau aprilie este momentul ideal pentru a începe o plantă de ceapă verde - în jur de cinci până la șase săptămâni înainte de ultimul îngheț în majoritatea locurilor. (Verificați data ultimului îngheț din zona dvs.). Ridicați o teracotă sau o oală metalică, de aproximativ 18 cm și cu o gaură de drenaj. Așezați câteva mici pietricele peste gaură. Aruncați în 3/4 inch de compost umed. Adăugați compost uscat la aproximativ 1/2 inch față de jantă. Se scufundă rânduri adânci, fiecare la o distanță de aproximativ 1 cm, de-a lungul solului. Se presară semințele de ceapă verde în rânduri, apoi se acoperă cu compost. Păstrați solul umed și neperturbat, asigurându-vă că devine câteva ore de lumină directă a soarelui în apropierea unei ferestre însorite sau în lumini crescute în fiecare zi. Dați-le aproximativ o lună și vor fi gata să recolteze la aproximativ 6 inci înălțime. Destul de interesant pentru a vă vedea ceapa verde foarte proprie apare și puteți chiar să-i regrow din capătul rădăcinii odată ce acestea sunt recoltate și folosite. Doar puneți rădăcinile tăiate de ceapă verde folosit într-un pahar umplut la jumătatea drumului cu apă. Lăsați-i să se așeze pe o fereastră însorită și să-i urmărească să se regenereze într-o săptămână. Acest lucru este, de asemenea, minunat dacă nici nu doriți să vă deranjezi cu plantarea inițială - cumpărați niște ceapă ecologică ecologică de pe piața agricultorilor și apoi să-i regrați pe termen nelimitat. Schimbător de jocuri! Toate cele trei culturi pot deveni accente verzi superbe în bucătărie. Cine are nevoie de o grădină de legume fantezie la urma urmei?

Pin