5 Motive De Grădinărit Este Bun Pentru Sufletul Tău

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Credeți sau nu, nu aveți nevoie de un deget verde pentru a culege avantajele uimitoare ale grădinii. Indiferent de ceea ce poți să crești, grădinăritul este terapeutic în multe feluri - și este atât de bun pentru suflet. Iată 5 motive pentru care:

credit: Unsplash

Gradinaritul și apropierea de natură în general este o modalitate ușoară și naturală de relaxare. Nu numai că grădinăritul vă poate ajuta să vă îmbunătățiți starea de spirit, poate chiar să vă ajute cu condiții mai grave, cum ar fi depresia și anxietatea. Grădinile necesită doar o atenție suficientă pentru a vă împiedica mintea de stresul de zi cu zi și este cu siguranta una dintre cele mai calmante hobby-uri pe care le puteți lua!

Vă va face afară

Aerul proaspăt și soarele vor face minuni pentru sufletul vostru. Cei mai mulți dintre noi sunt blocați în clădirile de birouri în majoritatea zilelor noastre și rareori facem o prioritate pentru a ieși afară. A fi în afara ne ajută să ne relaxăm și să ne împămâncă cine suntem - ne dă niște energie pe care nu o putem obține decât în ​​interior. Având o grădină care tind să facă super-ușor să petreacă mai mult timp în afara!

O alimentație mai bună

Când aveți o grădină, aveți acces la cele mai proaspete și mai nutritive alimente disponibile. Oamenii care tind spre grădinile proprii sunt mai predispuși să-și mănânce și randamentele câștigate cu greu. Toate aceste lucruri grele din grădina dvs. se plătesc cu siguranță - consumul de fructe proaspete și legume proaspete poate fi doar unul dintre cele mai bune lucruri pe care le puteți face pentru mintea, corpul și sufletul dvs.

Creste atenția

Există un motiv ne este întotdeauna spus să oprească și să miroasă trandafirii. Este atât de ușor să vă prindeți în viața noastră agitată încât să uităm să ne oprim și să luăm totul înăuntru. Tendința spre o grădină vă va ajuta să apreciați și să vă bucurați de lucrurile mici din viață. Aveți încredere în noi - nu este nimic de genul urmărind o sămânță pe care ați plantat-o ​​transformați în ceva ce vă puteți pregăti pentru cină!

Exercițiu moderat

Păstrați buruienile - și calorii! Știați că grădinăritul poate arde până la 300 de calorii pe oră? Gradinaritul necesită în mod surprinzător o mulțime de mișcări în jur și operează o tona de grupuri musculare deodată. Se dovedește că tot ce plivie, sapă și plantare vă va face să arătați grozavă tu și grădina ta. Sentimentul fizic excelent este cu siguranță și pentru suflet!

Pin