5 Moduri De A Călători Bine Pe Un Buget

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Deci aveți o vacanță de vis în minte, dar nu credeți că bugetul dvs. va permite? Nu trebuie sa compromiteti cat de mult s-ar putea crede ca ati avea vacanta visurilor dumneavoastra. Cu mai multe opțiuni de rezervare și resurse disponibile acum mai mult ca niciodată, există o mulțime de modalități de a călători bine, chiar dacă nu aveți fonduri. Iată cinci modalități de a călători bine pe un buget:

credit: Unsplash

Planificați cu mult timp în urmă

Probabil că cel mai mare sfat este planul de urmat în cazul în care căutați cele mai bune oferte de călătorie. Rețineți că planificarea prea departe nu este întotdeauna un lucru bun - am descoperit că locația dulce trebuie rezervată în jur de 4-6 luni înainte de fereastra de călătorie. Totuși, este bine să faceți cercetările dvs. și pe multe site-uri de călătorie puteți seta trackerele online numai prin introducerea adresei dvs. de e-mail - aceasta este o modalitate excelentă de a urmări costul zborurilor și hotelurilor pentru a vă asigura că obțineți cel mai bun preț

decideți ce este cel mai important

Când călătoriți cu un buget, nu este realist să credeți că puteți sta într-un hotel de 5 stele, faceți toate activitățile pe care le visezi și mâncați la restaurante plăcute în fiecare seară. Cheia pentru a călători bine pe un buget este de a decide ce este cel mai important pentru tine de a ieși din călătoria dumneavoastră. De exemplu, dacă nu veți petrece mult timp în hotelul dvs. pentru că doriți să vizitați obiective turistice, rămâneți într-un hotel mai ieftin și cheltuiți mai mult din bugetul dvs. pentru activități. Sau daca esti un foodie total, sariti tururile de vizitare a obiectivelor turistice si imbracati-va pe cateva mese frumoase!

Fii flexibila

Daca nu trebuie sa iti faci vacanta intr-un anumit interval de timp, vă mult mai bine oferte de călătorie. Călătoria în timpul verii este de obicei mult mai costisitoare decât călătoria în timpul căderii, deoarece cererea este mult mai mare (școala este afară, iar mai multe familii cu copii de vârstă școlară călătoresc atunci). Deci, dacă v-ați gândit să călătoriți într-un loc tropical, dar nu credeți că vă puteți permite, încercați să faceți rezervări în afara orelor de vârf - veți avea mult mai multe șanse de a găsi oferte mai bune. cercetare

Când vine vorba de a călători, este important să știi la ce te implici înainte de a te angaja într-o destinație. Asta înseamnă că, probabil, nu ar trebui să cumperi un zbor doar pentru că era în vânzare și să presupunem că orice altceva va fi pus în aplicare. Dacă călătoriți undeva pe un buget, citiți costurile hotelurilor, alimentelor și transporturilor pentru a vă asigura că acestea se aliniază cu ceea ce căutați să cheltuiți. Un exemplu bun este o destinație ca Hawaii - călătoria spre Maui poate fi în afara bugetului dvs., dar o altă insulă pe Hawaii, cum ar fi Kauai sau Oahu, poate fi mai puțin capabilă.

Utilizați o agenție de turism

încercând să obțineți cel mai mare bang pentru dolar, vă sugerăm să lucrați cu o agenție de turism. Multe agenții de turism percep o taxă foarte mare (dacă există) pentru serviciile lor - aceasta deoarece ei își fac efectiv banii de la hoteluri și companiile aeriene când își vând serviciile. Dacă lucrați într-un anumit buget, un agent de turism vă poate recomanda și destinații și itinerarii în funcție de ceea ce căutați să cheltuiți. În plus, agenții de turism pot, de obicei, arunca în plus, cum ar fi un upgrade de cameră gratuit sau șampanie la sosire - hei, nu vom spune nu la asta!

Aveți vreo sfat pentru a călători bine pe un buget? Dacă o faci, ne-ar plăcea să le auzim!

Pin