5 Moduri De Utilizare A Sării De Mare În Afara Bucătăriei

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Când vă gândiți la sare de mare, mintea dvs. ar putea merge instantaneu la rețeta preferată, cum ar fi această ciocolată neagră și sare de mare tartină. La fel de delicios ca sarea de mare este pe alimentele noastre preferate, se dovedește că are de fapt câteva alte utilizări. De la dezintoxicarea naturală a corpului, până la eliminarea petelor de sudoare pescărești de pe tava dvs. preferată, există o mulțime de motive pentru a aduce sarea marină în baia dvs. și chiar și la spălătorie. Sceptic? Verificați aceste cinci moduri de utilizare a sării de mare în afara bucătăriei

credit: Unsplash

O baie de Detoxifiant

Probabil una dintre cele mai populare utilizări de sare sare, Epsom sau altfel) este ca o baie în baie. Este cunoscut ca o modalitate de a vă detoxifla corpul și a elimina produși potențiali nocivi precum metalele grele. Dar sarea marină poate oferi, de asemenea, o serie de beneficii minerale cum ar fi potasiul, fierul și zincul. Dacă intenționați să folosiți sarea de mare pentru o baie, asigurați-vă că achiziționați un soi de înaltă calitate. Evitați sarea care are o umbră mai întunecată, deoarece acesta este un semn de impurități.

Curățarea în casă

Sarea în general a fost cunoscută ca agent natural de curățare de ani de zile. Deci, dacă sunteți în căutarea de a face unele switch-uri la non-toxice în consumabile de curățare de uz casnic, sarea de mare este o alternativă excelentă. Puteți face curat vasul de toaletă, o pastă pentru a străluci în cuptorul dvs., sau chiar biciuiți înmuierea de rufe de casă care va avea hainele voastre mirositoare super proaspete.

Spray de mare cu sare

produs. Ea face lucruri uimitoare pentru încuietori, dar ai știut că poți sări peste lăcomie și să-l faci acasă? Probabil că aveți deja tot ce aveți nevoie. Tot ce trebuie să faceți este să luați o sticlă de pulverizare, o lingură de sare de mare, o cană de apă caldă și agitați împreună până când sarea de mare este dizolvată. Apoi adăugați un amestec de 1 lingură de ulei de nucă de cocos organic și nerafinat și 1 lingură de bomboană în alegerea dvs. Asta e! Puteți adăuga câteva picături de ulei esențial preferat, precum și pentru un miros extra.

Scrub pentru corp

De obicei, oamenii se gândesc la zahăr atunci când vine vorba de a face scrumi de corp de casă, dar sarea marină este, de asemenea, o opțiune excelentă. Pentru a face o scrub de sare de mare, combinați doar sarea cu uleiul de transport preferat într-un recipient de sticlă. Un ulei de transport va ajuta sa tineti totul impreuna, astfel incat sa fie mai usor de aplicat, dar actioneaza un hidratant in timp ce sarea se exfoliaza. Puteți alege un ulei deja parfumat, cum ar fi o migdale dulci, sau puteți folosi pur și simplu semințe de struguri sau jojoba și apoi adăugați picături de ulei esențial pur pentru parfum.

Eliminarea parului

topi și vedeți pete galbene de transpirație în axile de la transpirație? Este cel mai rău, dar există o soluție! Doar amestecați 4 linguri de sare de mare cu un litru de apă fierbinte și folosiți un burete pentru a curăța petele de sudoare. Ei vor începe să se estompeze și cămașa ta va arăta din nou nou în cel mai scurt timp.

Pin