6 Ușor De Întreținut Plante Interioare Și Flori

Pin

Autor: | Ultima Actualizare:

Având plante casa este "în lucru" de a face chiar acum, și de ce nu? Ele adaugă culoare și caracter la orice spațiu și chiar beneficiază de sănătate. Nu există nici o îndoială că unele plante sunt mai ușor de întreținut decât altele. Acesta este motivul pentru care acest lucru este lista dvs. de go-to, dacă doriți să molid dvs. de spațiu cu plante sau flori, dar sunt îngrijorat degetul mare nu a fost încă înflorit încă.

Credit: Unsplash

Sansevieria (Plant Snake)

Planta de șarpe este o opțiune extrem de modernă. Puteți găsi la aproape orice grădiniță în diferite dimensiuni. Este, de asemenea, ideal pentru novice de plante, datorită îngrijire ușoară. Se poate dezvolta în mai multe scenarii de iluminare diferite (în apropierea unei ferestre orientate spre nord este optimă, dar nu este necesară) și are nevoie doar de udare atunci când vasul este complet uscat. Când faceți apă, doriți să-i dați ceea ce se numește "udare adâncă", adică apa umple toată solul și picure prin orificiul de scurgere.

Ficus Elastica (plantă din cauciuc)

a primit atâta atenție în ultimul timp și, deși este o plantă frumoasă, nu este cea mai bună opțiune pentru a începe, din cauza prețului ridicat al prețului și a îngrijirii delicate. Dacă ești dependent de obținerea unui ficus, planta de cauciuc este cel mai bun pariu. Este foarte eye-catching și instrucțiunile de îngrijire sunt destul de de bază. Păstrați-l într-o cameră cu lumină puternică, dar nu directă. Apă în fiecare săptămână, poate chiar mai puțin (păzește-te cu frunze, dacă sunt în picioare, cu apă puțin mai frecventă) și cu ceață sau ștergeți frunzele cu o cârpă umedă, pentru a-și păstra strălucirea.

credință: sfaturi de la douăzeci de ceva

Saintpaulia Ionantha (violet african)

Dacă sunteți în căutarea pentru mai mult de o floare de interior, comparativ cu o planta verde, aceasta este o mare opțiune. Este practic făcut pentru începători, și flori destul de mult pe tot parcursul anului, mai ales dacă sunt ținute lângă o fereastră cu o perdea curată. Tot ce trebuie să vă amintiți este să vărsați apă direct pe sol (în fiecare zi, păstrând-o umedă), deoarece frunzele nu-i plac. De asemenea, veți dori să utilizați apă călduță în comparație cu frigul (acesta este un sfat bun pentru majoritatea plantelor)

Crassula Ovata (Planta Jade)

Plantele de jad sunt opțiuni extraordinare dacă sunteți mai mult în suculente. Trebuie doar să le udați când solul este complet uscat, deci nu foarte des, și să le dați multă lumină soarelui. Veți ști dacă planta dvs. de jad nu se obține atât de mult pentru că creșterea sa va împiedica sau poate deveni legată. O alta optiune suculenta pentru incepatori este aloe vera, care are cerinte de ingrijire foarte asemanatoare cu plantele de jad.

Philodendron

Daca casa sau apartamentul are nevoie disperata de o planta cu frunze de palmier pentru a ocupa spatiul intr- gol, filodendronul este planta ta. Filodendronii sunt incredibil de adaptabili, ceea ce le face o opțiune excelentă pentru proprietarii noilor plante. Veți dori să udați această plantă puțin mai frecvent - când suprafața solului este uscată - și, de asemenea, să aveți grijă de programul de îngrășăminte (necesită o fertilizare suplimentară în primăvară și vară).

Schlumberger Cactus)

Această listă trebuia să includă un cactus. Ele sunt plante de casa notorii ușor și au câștigat, de asemenea, un loc pe lista de trendy. Un cactus de Craciun este un pic mai decorativ si o optiune buna daca doriti flori sau un pic de culoare, altele decat verde. Puteți muta acest cactus între exterior și înăuntru, dar, desigur, numai atunci când este cald. Păstrați solul umed și asigurați-vă că devine cel puțin șase ore de lumină indirectă a soarelui pe zi și veți fi bine să plecați!

S-ar putea să vă placă: Plante interioare care pot să vă curățe aerul

Pin